Cum așezi oglinzile în casă pentru mai mult noroc

1338
Cum așezi oglinzile  în casă pentru  mai mult noroc - oglindaincasa-1495550722.jpg
Probabil că singurul lucru pe care îl știai despre oglinzi este faptul că reușesc să creeze iluzia unui spațiu mai mare dacă sunt plasate în încăperile mici. Din nefericire, oglinzile nu sunt făcute să răspundă la întrebări ca în Albă ca Zăpada, dar filosofia antică Feng Shui le asociază apei și norocului. Oglinda captează energiile pozitive și le respinge pe cele negative, scrie unica.ro.

Mulți experți în Feng Shui spun că nu ar trebui să ai în casă oglinzi mâzgălite, fumurii, așezate pe bucăți. Există și diverse superstiții legate de oglinzi, cum că o oglindă spartă ar aduce un ghinion timp de șapte ani sau că două oglinzi plasate față în față ar aduce nenorociri.

Oglinzile ce reflectă ușa casei trebuie îndepărtate, deoarece îndepărtează energia pozitivă și o direcționează spre exterior.

Dacă vrei să îți pui o oglindă în dormitor, poate ar trebui să o acoperi noaptea, pentru că atrage energiile negative pe timpul nopții. Cel mai bun loc din bucătărie pentru plasat o oglindă este în spatele aragazului, se spune că astfel vei atrage bunăstarea.

Și forma oglinzilor trebuie luată în considerare. Oglinzile pătrate sau dreptunghiulare sunt un indicator al echilibrului, iar cele octogonale sunt simbolul puterii. Alege o oglindă ovală pentru a menține unitatea în familie.

Punctele cardinale în care sunt plasate oglinzile sunt foarte importante în Feng Shui. O oglindă așezată la est aduce sănătate și bani celor din casă, o oglindă așezată pe peretele de sud aduce noroc, iar una așezată la nord va aduce îmbunătățiri carierei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Diverse : Trei mici secrete practice pentru casa ta
Pagina a fost generata in 1.3799 secunde