Colectiv prietenos. Și totuși, trebuie să fii precaut!

150
Colectiv  prietenos.  Și totuși, trebuie  să fii precaut! - colectivprietenos-1499865699.jpg

Articole recomandate

Prietenia la locul de muncă este un factor important pentru orice angajat și cu siguranță contribuie în mod favorabil la eficientizarea activităților, astfel încât rezultatele bune să fie cele dominante. Dar trebuie să acționezi cu precauție, chiar dacă la job colegii îți sunt inclusiv buni prieteni. 


Ai grijă la presiunea venită din partea colegelor cu care nu ai reușit totuși să te împrietenești. Acestea pot privi cu ochi circumspecți grupul vostru vesel și pot ajunge chiar să simtă gelozie din cauza faptului că se văd excluse. Vorbește deschis cu ele îndată ce apare o problema, pentru a evita eventualele neînțelegeri sau chiar discordii. Una dintre ele nu și-a terminat raportul la timp și te încurcă? Spune-i asta, dar pe un ton răbdător și cu intenția de a-i da o mână de ajutor. 


Fii vigilentă, mai ales la începutul relației. Nu povesti nimănui detalii intime despre viață ta personală, oricât de bine ai crede tu că vă înțelegeți. Încrederea absolută necesită timp. Prietenia și ambiția nu prea fac casă bună. Atunci când sunteți în competiție pentru un post, asigură-te că toată lumea e conștientă de chestia asta, inclusiv colega-prietenă. Nu te izola de ceilalți prieteni ai tăi doar pentru că simți că una din noile tale colege poate fi genul acela de prietenă pe viață. Chiar dacă inițial ești entuziasmată și vrei să o vezi cât mai des pentru a o cunoaște mai bine, stabilește niște limite, altfel riști să-ți pierzi prietenii pe care chiar îi ai de-o viață. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să-ți păstrezi buna imagine
Pagina a fost generata in 1.6909 secunde