Cele mai utile 10 trucuri ca să scapi de senzația chinuitoare de foame

459
Cele mai utile 10 trucuri ca să scapi de senzația chinuitoare  de foame - trucurisascapidefoame-1499086639.jpg

Articole recomandate

Trăim într-un ritm alert, motiv pentru care ne hrănim haotic. Iată zece sfaturi utile despre cum să păcălim foamea, conform clicksanatate.ro.

1. Dacă mâncați în oraș, luați o linguriță de lapte praf și lăsați-l să se topească în gură. Acesta conține o substanță numită albumină, care taie pofta de mâncare.

2. Beți apă cu gheață, în timpul mesei. Astfel, se diluează sucurile gastrice și nu veți mai face excese culinare sau de băuturi alcoolice.

3. Evitați combinația dulce-sărat, deoarece crește pofta de mâncare.

4. Beți dimineața, pe stomacul gol, un pahar cu apă, în care ați adăugat o linguriță de oțet de mere. Are efect diuretic, ajută organismul să elimine toxinele și intensifică arderile metabolice.

5. Înlăturați grăsimea, când preparați supe sau sosuri.

6. Mestecați bine. Ajutați astfel formarea bolului alimentar și veți avea o bună digestie. Nu vă veți simți balonați, iar starea de sațietate se menține.

7. După o masă copioasă, beți o ceașcă de ceai de mentă în loc de alcool. Veți economisi cel puțin 60 de calorii.

8. Renunțați la lichioruri dulci și la băuturi aperitive, pentru că acestea măresc cantitatea de sucuri gastrice și senzația de foame. Consumați doar vin alb sau roșu.

9. Luați-vă măcar 30 de minute de pauză pentru masa principală. Senzația de saturație se instalează abia după 15-20 de minute.

10. O ceașcă de zeamă de supă sau o porție de salată de legume potolesc foamea. Veți mânca mai puțin din felul principal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6784 secunde