Cel mai mare aqua park acoperit, construit la Năvodari

1494
Cel mai mare aqua park acoperit, construit la Năvodari - aquaparklitoral-1406892733.jpg

Articole de la același autor

Năvodariul se imprimă tot mai hotărât și apăsat pe harta turistică a României, devenind, în doar câțiva ani, dintr-un banal oraș industrial una dintre cele mai promițătoare stațiuni de pe litoral. Asta deoarece atât agenții economici privații cât și administrația locală au investit foarte mult, atât în infrastructură, cât și în spații de cazare și agrement.


Cel mai nou și impozant proiect de pe litoral a demarat de curând, când s-a dat startul construirii unui centru de agrement în orașul Năvodari. Proiectul, finanțat prin fonduri europene, se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 17.000 mp și va fi unicat în România, fiind primul aqua park de o asemenea dimensiune acoperit. Acest lucru va permite, în primul rând, prelungirea considerabilă a capetelor de sezon estival în nordul litoralului, promițând să devină una dintre cele mai mari atracții turistice. Proiectul reprezintă o mai veche dorință a primarului Nicolae Matei, care de mai bine de trei ani a căutat soluția și modelul pentru realizarea unui asemenea obiectiv la Năvodari. Durata de implementare a proiectului este de 20 de luni, iar valoarea totală a investiției se ridică la peste 30 milioane de lei. 


Centrul de agrement va fi construit în actuala tabără de copii și va cuprinde bazine interioare acoperite, bazin exterior, două terenuri de tenis cu suprafață de joc cu zgură și un teren de minifotbal cu gazon sintetic. Clădirile aferente vor găzdui, printre altele, saloane de chineoterapie, echipamente wellness, sală de cromoterapie, saună, sală de fitness, spațiu pentru cursuri teoretice de scubadiving, sală de aerobic, vestiare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Fiat și Chrysler fuzionează
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Zilele Prieteniei, pe plaja Modern
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Ce filme vedem în luna august
Pagina a fost generata in 1.6205 secunde