Ce se întâmplă dacă faci sex cu un gigolo? O constănțeancă a pățit-o pe pielea ei

1062
Ce se întâmplă dacă faci sex  cu un gigolo?  O constănțeancă a pățit-o  pe pielea ei - consanteanca-1374407832.jpg

Articole recomandate

O femeie din Constanța a apelat la serviciile unui gigolo, dar acum regretă amarnic. Aceasta a postat câteva anunțuri pe Internet în care le sfătuiește pe toate femeile să aibă grijă cu cine aleg să întrețină relații sexuale, scrie realitatea.net.

Femeia a plătit pentru sex și s-a ales cu o boală venerică. Tânăra a postat un anunț pe internet, pe site-urile de matrimoniale, destinat tuturor femeilor, în care le atenționează să nu apeleze la serviciile sexuale ale unui bărbat "obsedat", de la care s-a ales cu o boală cu transmitere sexuală. Femeia spune că pe lângă faptul că s-a ales cu o boală venerică, a găsit și fotografii cu ea pe site-uri matrimoniale, scrie realitatea.net.

"Cu alte cuvinte, aveți mare grijă, doamnelor și domnișoarelor, la cine apelați pentru a vă satisface nevoile sexuale. În spatele anun-țurilor matrimoniale stau, în gene-ral, tot felul de scursuri umane, care, pe lângă bani, caută să-și bată joc de cliente. Tânăra a trăit pe pielea ei această experiență, după ce a plătit un bărbat, cunos-cut pe internet, pentru a face sex. A vrut senzații tari, bravo ei, dar nu s-a ales decât cu o boală venerică și cu rușinea de a ajunge de râsul întregii lumi, după ce tipul care a îmbolnăvit-o a postat și poze compromițătoare cu ea pe internet", spune un apropiat al femeii.

"Nu vă încurcați cu acest om. M-a îmbolnăvit de sculament și acum m-am trezit că am poze la anunțuri. Aveți mare grijă, femei măritate sau domnișoare, evitați astfel de incidente foarte neplă-cute de la un obsedat. Pare un tip ok, dar nu este", scrie femeia despre gigoloul "obsedat", în avertismentul ei, postat pe mai multe site-uri matrimoniale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6563 secunde