Ce să gătim pe caniculă

185
Ce să gătim pe caniculă - cegatimcanicula-1406037690.jpg

Articole recomandate

Atunci când mercurul termometrelor dă în clocot, specialiștii în gastronomie recomandă meniuri cât mai simple, de vară, principalul scop fiind acela ca timpul dedicat gătitului să fie cât mai scurt. Bucură-te de opțiunile comode, din comerț. Departe de a încuraja să faci asta în mod frecvent, din când în când ți-ai putea permite să dai un ban în plus pentru o pungă de mix de legume gata spălate și tăiate, numai bune de amestecat în salată. Gândește-te ce ai putea să faci pentru tine în numai zece minute! Savurează legumele crude! Poți pregăti o mulțime de rețete care nu presupun gătitul termic. Fă o salată de paste cu legume proaspete și dressing italian. Pregătește bastonașe de legume cu sos de iaurt și brânză. Gătește seara! Dacă este prea cald în timpul zilei, poți găti seara sau noaptea, când este mai răcoare. Poți scăpa astfel de foarte mult stres sau de chinul de a sta în bucătărie pe vremea asta. Încearcă să faci shake-uri de vară Cumpără fructe proaspete (pepeni, caise etc.), amestecă-le în blender cu câteva cuburi de gheață și un iaurt mic degresat. Încearcă să experimentezi rețete noi, de fiecare dată, pentru a afla ce îți place și a-ți asigura o cât mai largă paletă de nutrienți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Iulie 2014
Stire din Diverse : Cu ce nu trebuie combinat cartoful
Joi, 31 Iulie 2014
Stire din Diverse : Ce alimente ne dau putere
Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Diverse : Vinete în sos de usturoi
Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Diverse : Știi să faci iaurt de casă?
Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Diverse : Cum se aleg pepenii
Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Diverse : Blat de casă pentru pizza
Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Diverse : Ce trebuie să știi despre suzetă
Pagina a fost generata in 2.9352 secunde