Ce au în comun toate dietele care funcționează

211
Ce au în comun toate dietele care funcționează - ceauincomuntoatedietelecarefunct-1497873854.jpg

Articole recomandate

Există mai multe diete care chiar funcționează, iar toate au aceste lucruri în comun. Află despre ce e vorba pentru a putea da jos kilogramele nedorite, ne învață cosmopolitan.ro. 


Nu slăbi prea repede 


Orice dietă eficientă și sănătoasă oferă rezultate în timp, nu peste noapte. Nu ar trebui să slăbești mai mult de 1-1,5 kg pe săptămână. Dacă faci asta, cel mai probabil pierzi, de fapt, masă musculară. 


Taie din zahăr, nu din grăsime 


O dietă fără grăsimi te va face să te simți obosită, irascibilă și mereu înfometată. Chiar dacă nu trebuie să exagerezi cu grăsimile, nu trebuie nici să le tai complet din alimentație. Zahărul, în schimb, este principalul vinovat, deci scapă de el! 


Micul dejun este prioritatea ta 


Un mic dejun bogat în proteine, grăsimi sănătoase și carbohidrați sănătoși este obligatoriu! 


Nu sări peste mese 


Poate ai impresia că în acest fel vei slăbi mai repede, dar este greșit și nesănătos. Fă tot posibilul să iei mesele la ore prestabilite. 


Schimbă-ți stilul de viață 


Pierderea în greutate nu ar trebui să îți dea peste cap viața și nu ar trebui să urăști această perioadă. Schimbându-ți stilul de viață cu unul sănătos, vei reuși să slăbești, apoi îți vei menține greutatea și vei fi mai sănătoasă. 


Consumă proteine cu carbohidrați 


În acest fel, nivelul zahărului din sânge va fi mai scăzut. Din acest motiv, toate dietele eficiente recomandă să consumi proteine alături de carbohidrați. 


Nutriția trebuie să fie echilibrată 


O dietă echilibrată înseamnă consumul de alimente variate, care îți oferă toți nutrienții de care corpul tău are nevoie. Ignoră dietele care se bazează pe un singur aliment minune (cele care îți spun să mănânci toată ziua doar banane, de exemplu). 


Nu mai număra caloriile 


Ai grijă ca porțiile tale să nu fie prea mari și ignoră numărul de calorii. De exemplu, organismul tău nu va funcționa corect dacă mănânci brioșe și bei sucuri, ca apoi să nu mai mănânci nimic pentru că ai consumat prea multe calorii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6579 secunde