Ce alimente ajută organismul pe timpul verii

316
Ce alimente ajută organismul pe timpul verii - fructesilegume2-1406891740.jpg

Articole de la același autor

Vrei să te protejezi de soare? Pe lângă creme și uleiuri care îți protejează pielea de ultraviolete, află că există și alimente care te ajută în acest sens. Acestea blochează razele soarelui prin antioxidanții pe care îi conțin. 


Dr. Loti Popescu, coordonatorul programelor de sănătate din cadrul Direcției de Sănătate Publică Constanța, are câteva sugestii pentru a nu-ți îngreuna alimentația și pentru a face ușor față caniculei. Medicul susține că aceste alimente ajută la menținerea greutății și chiar favorizează pierderea de kilograme. 


"Ardeiul gras este una dintre cele mai populare legume ale verii, extrem de recomandat în dietele pentru slăbit. Conține o substanță numită capsaicină, care acționează la nivelul sistemului digestiv. Elimină toxinele din organism și straturile adipoase care deformează silueta. Prunele au foarte puține calorii și furnizează organismului și substanțe nutritive esențiale care îi oferă energia necesară pentru a funcționa corespunzător în zilele caniculare. 


Caisele sunt extrem de benefice în regimurile de slăbit și pot fi transformate în deserturi și mâncăruri delicioase. Pectina conținută de caise instalează senzația de sațietate pe termen lung", susține medicul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Fiat și Chrysler fuzionează
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Zilele Prieteniei, pe plaja Modern
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Ce filme vedem în luna august
Pagina a fost generata in 1.3512 secunde