Cazarea pe litoral. Topul stațiunilor

469
Cazarea pe litoral. Topul stațiunilor - cazare-1468593138.jpg
Este luna iulie, însă gradul de ocupare pe litoralul românesc nu este de 100%, astfel încât turiștii care vor să-și petreacă vacanța la mal de mare vor găsi camere libere fără prea mult efort.

Mamaia rămâne în continuare cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, urmată de Costinești. La celălalt capăt, se regăsesc liniștitele stațiuni Neptun, Saturn, Olimp, dar și cele două Eforii.

În Mamaia, pentru o noapte la un hotel de două stele, trebuie să scoateți din buzunar în jur de 200 lei/cameră, iar la un hotel de trei stele, prețurile depășesc cu ușurință 350 lei. Pentru cei mai pretențioși, hotelurile de cinci stele vin și cu oferte de peste 1.000 lei, dar serviciile sunt într-adevăr exclusiviste.

Chiar dacă tarifele sunt piperate, Costineștiul este bifat în continuare în topul preferințelor celor tineri. O cameră dublă, la un hotel de două stele, costă în jur de 200, 250 lei. Pentru un hotel de trei stele, prețurile oscilează în jurul sumei de 350 lei. În Neptun, o noapte la un hotel de două stele ajunge până la 250 lei. O stea în plus aduce o majorare chiar și de 100 lei, în funcție de unitatea hotelieră aleasă.

La Eforie, o cameră dublă, la un hotel de două stele, costă în jur de 250 lei pe noapte, iar pentru trei stele, prețurile depășesc 300, chiar 350 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Polițiști de tot râsul!
Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Aventuri în Delta Dunării
Pagina a fost generata in 1.074 secunde