Avertisment: Uleiurile de plajă nu oferă protecție solară!

485
Avertisment: Uleiurile de plajă nu oferă protecție solară! - uleiuriledeplaja-1407052882.jpg

Articole de la același autor

Mulți turiști folosesc uleiurile naturale pe post de protecție solară atunci când merg la plajă. Trebuie să știți că, deși ele hidratează pielea, nu acționează ca un filtru capabil să oprească razele UV. 


Același lucru este valabil și în cazul uleiului pentru plajă, menit să accelereze bronzarea. Acesta nu oferă protecție solară adecvată, având un factor de protecție solară foarte scăzut, de 6 sau 10. Aceste uleiuri sunt recomandate numai celor care au pielea deja bronzată sau foarte închisă la culoare. 


În acest sens, luna aceasta, în perioadele perioadele 22-24 august și 29-31 august, în intervalul orar 8.00-17.30, în stațiunile Eforie Nord, Neptun și Jupiter, o echipă de medici constănțeni va oferi consultații dermatologice gratuite, pentru depistarea cancerului de piele sau a eventualelor probleme cauzate de arsurile solare sau alunițe. 


Informația a fost furnizată, pentru revista "Litoral", de către dr. Gheorghe Nicola, medic primar dermatolog, șeful secției de dermato-venerologie din cadrul Spitalului Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Fiat și Chrysler fuzionează
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Zilele Prieteniei, pe plaja Modern
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Ce filme vedem în luna august
Pagina a fost generata in 1.3304 secunde