Adio bătaie de cap. Cum îți organizezi cât mai eficient șifonierul

260
Adio bătaie de cap.  Cum îți organizezi  cât mai eficient șifonierul - dressingorganizat-1490970333.jpg

Articole recomandate

Mai multă ordine în casă înseamnă, printre altele, un dressing plasat corect și bine compartimentat.

Ideal e să-ți faci un dressing cu uși glisante în hol sau în sufragerie, pe un perete, dacă spațiul îți permite. Aranjează-l pe categorii: haine, pantofi, accesorii, obiecte diverse. Zona dedicată umerașelor să fie suficient de generoasă cât să aibă loc cele pentru cămăși și rochii, dar și umerașele pentru fuste și pantaloni, ne învață femeia.ro

Așază pantofii pe etajere, accesoriile într-o cutie, ca să le găsești ușor, iar lenjeria intimă și ciorapii în sertare (separate). Dacă ai depozitat toate lucrurile mărunte în cutii, îți va fi ușor să le cureți de praf și să le pui la loc. Pungile vidabile sunt utile pentru îmbrăcămintea pe care o folosești foarte rar sau pentru cea care nu mai este de sezon.

Lenjeriile de pat au un compartiment special. La fel, uscătorul de păr sau aparatul cosmetic cu aburi. Aspiratorul și masa de călcat încap tot aici, iar trolerele pune-le sus, pentru că le utilizezi rar. Fă ordine periodic în dulap, aruncă ce nu folosești. Astfel, vei avea o stare de bine știind că găsești ușor ce ai nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Diverse : Trei mici secrete practice pentru casa ta
Pagina a fost generata in 1.6834 secunde