Ziua Cinematografelor Europene de Artă, sărbătorită la Cityplex

185
Ziua Cinematografelor Europene de Artă, sărbătorită la Cityplex - ziuacinematografelor-1475859055.jpg

Articole de la același autor

Cinematograful Cityplex Tomis Mall, membru al Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă (CICAE), organizează duminică, 9 octombrie, proiecții cu intrare liberă, în Sala de Artă, celebrând astfel împreună cu toate cinematografele de artă membre CICAE din Europa Ziua Cinematografelor Europene de Artă.


Filmele din program sunt "Julieta", în regia lui Pedro Almodovar, programată la orele 15:15, 17:15, 19:15, și "The Last King /Ultimul rege", în regia Nils Gaup, programat la orele:13:15, 21:20.


Cinematograful Cityplex Tomis Mall este membru al rețelei Europa Cinemas, prima rețea de cinematografe de Artă, care include cinematografe din 41 de țări, 619 orașe și 2,537 cinematografe.


Constanța a fost pusă astfel încă din 2010 pe harta orașelor care promovează arta și cultura europeană prin proiecții de filme de Artă. Membrii rețelei Europa Cinemas promovează filmul european și aduc în atenția publicului iubitor de film de Artă cât mai multe producții premiate la Festivalurile de Film din Europa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Proiecție specială  la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.3833 secunde