Zdob și Zdub, concert caritabil în Club Doors

190
1
Zdob și Zdub, concert caritabil în Club Doors - zdobsizdub2-1444564705.jpg

Articole recomandate

Campania Music for Autism sărbătorește trei ani de concerte live, sprijinind educația și terapia copiilor cu dizabilități din Constanța.

Astfel, joi, 15 octombrie, de la ora 21, constănțenii sunt invitați să sărbătorească alături de trupa Zdob și Zdub în Club Doors.

"Zdubii bateți tare" sau "Bunica bate toba" sunt doar două piese care se vor auzi, joi seară, la Doors.

Music for Autism este un proiect început în 2012, cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes, devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenu-mărate. Fondurile strânse au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilități din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" și la susținerea unor terapii prin hipoterapie Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia.

Comentează știrea

mariana
12 octombrie 2015
merita interes

Ai un loc de munca ,esti somer, pensionar, student, ?vrei sa schimbi situatia financiara, vrei un job serios , ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castigurile pot ajunge la 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Daca ai rezultate primesti si scrisoare de recomandare pentru CV-ul tau.Pentru detalii trimiteti textul Info la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Direcția 5, la Club Phoenix
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Ești fan BZN? Atunci trebuie să știi asta
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert tribute AC/DC, la Phoenix
Pagina a fost generata in 0.3391 secunde