Vocea studenților nu a rămas fără ecou

919
Vocea studenților nu a rămas fără ecou - voceastudentilor-1483978717.jpg

Articole de la același autor

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța a găzduit, în perioada 5-8 ianuarie 2017, la Constanța, Adunarea Generală Extraordinară a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), eveniment în cadrul căruia au luat parte la dezbateri peste 150 de lideri ai studenților din întreaga țară. 


În cadrul evenimentului, studenții au analizat rezultatele campaniei "Viitorul Implică Studenții" (V.I.S.), au stabilit planul de lucru pentru următoarele luni și propunerile pe care le vor înainta noului guvern în perioada următoare. 


De asemenea, participanții s-au arătat încântați că vocea studenților nu a rămas fără ecou! Referindu-se la adoptarea ordonanței de urgență prin care fondul pentru bursele studenților crește de la 83 la 201 lei/student bugetat/lună, iar studenții vor beneficia de transport gratuit pentru călătoriile cu mijloacele de transport feroviar, pentru toate categoriile de trenuri, ordonanță publicată în Monitorul Oficial nr. 16/06.01.2017, prin care Legea Educației Naționale nr. 1/2011 este modificată astfel încât cele două măsuri mai sus menționate să intre în vigoare. 


"Suntem încântați la finalul acestor zile de faptul că după un an întreg de muncă și datorită campaniei V.I.S. federația studențească reprezentativă la nivel național din care facem parte a obținut acest rezultat, cu atât mai mult cu cât veștile bune au venit chiar în cadrul evenimentului organizat de către asociația noastră! Liga Studenților din Universitatea Maritimă din Constanța va milita, la fel ca în ultimii 26 de ani, pentru reprezentarea studenților. Fiind o voce în Constanța, vom emite ori de câte ori va fi nevoie poziții privind interesele studenților noștri și vom monitoriza activitatea noului Guvern pentru a ne asigura că vor implementa asumările din campania electorală. Reprezentăm viitorul și vom face istorie în continuare!", a declarat Patricia-Ioana Iercoșan, președinte LSUMC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3606 secunde