VIENNA CLASSIC CHRISTMAS, la Casa de Cultură - CONCURS. Câștigă o invitație de două persoane!

768
18
VIENNA CLASSIC CHRISTMAS, la Casa de Cultură - CONCURS. Câștigă o invitație de două persoane! - peterguthsistraussfestivalorches-1354716863.jpg
Spectacolul Vienna Classic Christmas, prezentat de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Crăciun care pregătește auditoriul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfășoară, ca și la Concertul de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri și polci ale dinastiei Strauss (Johann tatăl și fiul, dar și Josef și Eduard Strauss), precum și cu lucrări ale altor compozitori vienezi. 


Acuratețea interpretării, sunetele frumoase și pure, prospețimea și spiritul festiv care animă muzica lui Strauss ating în sufletul publicului cele mai adânci resurse expresive de la sentimental, la jovial. Strauss Festival Orchestra te va face să îți dorești să te ridici și să valsezi, purtându-te într-o călătorie imaginară în lumea fastuoasă a balurilor imperiale. Asigură-te că vei trăi o seară magică, de neuitat, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 19.00. Prețul biletelor este de 100, 150 și 200 lei. SCROLL MAI JOS PENTRU CONCURS


CONCURS


Cuget Liber îți oferă ocazia de a câștiga una dintre cele trei invitații, a câte două locuri, la spectacol. Lasă un comentariu la acest articol în care te rugăm să formulezi un mesaj frumos ce trebuie neaparat să conțină cuvintele MAGIE, MUZICĂ și CRĂCIUN.


Cele mai frumoase trei mesaje vor fi alese de către redactorii Cuget Liber și vor fi premiate cu câte o invitație la concertul Vienna Classic Christmas! SUCCES!


Puteți posta comentariile până vineri, la ora 16.00, iar câștigătorii vor fi anunțați la ora 17.00 pe pagina de Facebook a Cuget Liber și pe site, cu informațiile necesare pentru ridicarea premiului.


VĂ RUGĂM CA LA COMENTARIU SĂ FOLOSIȚI NUMELE REAL ÎNTREG, CA ÎN BULETIN    


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ionut C
5 decembrie 2012
Concert

Unde soarele saruta marea, Viena Clasic Christmas aduce Magia Craciunului in inima Constantei.

Ionut Gabriel Ciorîia
5 decembrie 2012
Concert

Unde soarele saruta marea, Viena Clasic Christmas aduce Magia Craciunului in inima Constantei.

Mihaela Banciu Florea
5 decembrie 2012
concurs

Magia muzicii in noaptea de Craciun te invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni!

GRIGORE MIRELA
5 decembrie 2012
CONCURS

Traieste magia Craciunului pe muzica lui Johann Strauss! Acum nu mai este nevoie sa mergi pana la Viena pentru a te bucura de Concertul de Craciun.

kary
5 decembrie 2012
premiu

Muzica este singura magie a Craciunului....

Buhaciuc Nicoleta
6 decembrie 2012
Concurs de magie

Ar trebui sa existe mereu magie...parca face viata mai frumoasa,nu?Numai ca de Craciun o simtim mai aproape ca niciodata,iar muzica...eeeei,muzica e cea care ne-o aduce in suflet.Viorile,clarinetele...zburam cu ele,cu Craciunul,cu bradutul impodobit...cu gandul la...

MIREA DANUT-MARIAN
6 decembrie 2012
MAGIE, MUZICA , CRACIUN

Muzica lui Strauss este suficienta pentru a te face sa crezi in magia Craciunului.

Oana Musat
6 decembrie 2012
Magie

Magia Craciunului este cunoscuta doar de cei mici, insa si adultii au nevoie de aceasta. Muzica este singura modalitate prin care si cei mari pot fi dusi pe taramul visurilor si a fericirii absolute.

Cristea Luminita
6 decembrie 2012
Nostalgie de iarna

Mi-as dori ca de craciun sa se intample o magie si sa auzim muzica ingerilor care,sa ne faca pe toti sanatosi,buni,fericiti,sa nu fie nimeni singur macar de craciun si mai presus de toate sa nu ne uite Dumnezeu si sa ne ierte pentru toate relele pe care le facem aici pe pamant! Dar ca sa se intample toate astea,ne trebuie o magie iar magia nu exista.Din fericire avem craciunul,avem muzica,unii avem familii,sanatate,bani,asa ca putem oferi de craciun macar iluzia magiei celor de langa noi,daruindu-le ceva care sa-i bucure si sa simta ca ne pasa de ei,pana la urma de asta au nevoie.Craciun fericit tuturor si sa nu uitam ca totusi poate exista si magie atata timp cat exista craciun,muzica,OAMENI! ps:

Irimia Elena Raluca
6 decembrie 2012
Concurs

In prag de Craciun, traim magia sarbatorilor de iarna prin muzica...spectacolul Vienna Classic Christmas ne va insufla bucuria celui mai frumos anotimp!

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Lansări de carte
Vineri, 30 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : ROA pică vineri în Constanța
Pagina a fost generata in 0.363 secunde