Vernisaj expozițional, la UMC

186
Vernisaj expozițional, la UMC - vernisajumc-1476204213.jpg

Articole recomandate

Astăzi, începând cu ora 17, Univer-sitatea Maritimă din Constanța va găzdui expoziția de pictură "Jocuri de culori la malul mării". Vor expune Anca Donici și Valentin Popa.

Anca Donici este fiica regretatului artist cdor. Valentin Donici, cel care a iubit nespus marea și a surprins-o în toate ipostazele ei. Marea rămâne o sursă permanentă de inspirație și pentru fiica sa, care va prezenta 19 lucrări: 4 picturi în stil decorativ, executate în acrilic, inspirate din jocul pescărușilor și 15 picturi în ulei executate cu pensule și cuțitul de pictură, exprimând naturi statice, peisaje marine și deltă.

Valentin Popa, absolvent al Școlii Populare de Artă Constanța - Secția Pictură, va expune lucrări de natură statică, preponderent peisaje. Pictura executată în culori vii cu vopsea acrilică pe suport textil sugerează un mod realist de a vedea lumea, cu un ușor accent romantic.

Iubitorii de pictură și susținătorii artei sunt așteptați la sediul Universității Maritime din Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, hol parter.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3591 secunde