Vara, copiii învață limba engleză într-un program internațional educațional

234
Vara, copiii învață limba engleză  într-un program internațional educațional - englezacopii-1432744745.jpg

Articole recomandate

În perioada 29 iunie-7 august, Centrul International Educational Helen Doron English organizează "Școala de Vară", cu activități exclusiv în limba engleza pentru copii de 4-12 ani.

În timpul verii au loc cursuri pentru îmbunătățirea limbii engleze vorbite prin activități de divertisment, dar și cursuri intensive, destinate recuperării sau avansării în studiul englezei pentru copiii care deja învață această limbă la școală. Activitățile includ teatru, muzică, dans, creație și multe altele, bineînțeles în limba engleză.

"Metoda de învățare a limbii engleze Helen Doron implică adaptarea cursurilor în funcție de categoria de vârstă și de nivelul de cunoaștere, iar toate cursurile din timpul anului și cele ale școlii de vară, sunt construite astfel încât să satisfacă aceste nevoie", declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Cei interesați se pot înscrie pe website-ul www.helendoron.ro. Pentru mai multe informații, contactați organizatorii pe [email protected] sau la 0723949393. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.1826 secunde