Vacanță culturală. Târgul estival de carte continuă la Mangalia

384
Vacanță culturală. Târgul estival de carte continuă la Mangalia - carte1-1470090156.jpg

Articole de la același autor

Scriitori și cititori, deopotrivă, și-au dat întâlnire, la Mangalia, la cea de-a XIX-a ediție a Târgului Estival de Carte - carte la nisip 2016.

Evenimentul, organizat de Interpress Todor Company, sub patronajul Primăriei Municipiului Mangalia și în parteneriat cu Consiliul Local Mangalia, Complexul Cultural Callatis, Editura Humanitas, Asociația Callatis 357 și Clubul Amiralilor, este gazda celor mai importanți scriitori români, până pe 7 august.

Programul târgului este extrem de stufos. După lansările din week-end, joi, pe 4 august, la ora 19, Fanfara Forțelor Navale Române va susține un concert extraordinar, chiar pe faleza din stațiune. Vineri, va avea loc lansarea cărții "Regalitatea și marea", semnată de Adrian Cioroianu și Doina Păuleanu, precum și a volumului "Carol I - primul și cel mai mare rege al României", scris de Adrian Cioroianu în colaborare cu Andrei Radu. Tot pentru vineri este programată și lansarea cărții "Nu putem evada din istoria noastră (Cea mai frumoasă poveste - vol. II)", semnată de Adrian Cioroianu.

Sâmbătă, pe 6 august, de la ora 20.30, Alex Ștefănescu își va lansa cartea "Jurnal Secret", serie nouă și volumul "Eminescu, poem cu poem". Iar duminică, de la ora 20.00, este pregătită lansarea de carte și recital Andrei Păunescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5332 secunde