Universitatea "Ovidius", gazda Consiliului Național al Asociației Tineretului ONU din România

285
1
Universitatea

Articole recomandate

În acest week-end, Asociația Tineretului ONU din România - filiala Constanța va găzdui, în premieră, Consiliul Național al asociației, care va avea loc în cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, în sala Umberto Eco, Corp A, zona Campus.


Participanții la acest Consiliu vor fi membrii Biroului Executiv Central din București, precum și președinții, vicepreședinții și secretarii generali ai fiecărei filiale din țară: Cluj, Craiova, Iași, București, dar și ai cluburilor din Vaslui și Roman. În cadrul acestui Consiliu se va prezenta situația fiecărei filiale și se vor propune și dezbate principalele proiecte ce au ca scop informarea tinerilor cu privire la temele Organizației Națiunilor Unite. 


De asemenea, vor mai fi prezentate informații legate de organizarea Bucharest Model United Nations (BISMUN), cel mai mare proiect al Asociației la nivel național, ce va avea loc în luna martie la Palatul Parlamentului.


"În ceea ce privește pregătirile și buna desfășurare a evenimentului din zilele ce urmează, acestea au fost asigurate de membrii asociației care s-au implicat activ. Au format grupuri de lucru organizatorice cu diferite responsabilități și îndatoriri: departamentul de promovare, sponsorizări, logistică și evenimente sociale. Aceștia au reușit o îndeplinire a sarcinilor astfel încât participanților să le fie asigurată o ședere cât mai plăcută pe parcursul evenimentului. 


Ne dorim ca această întâlnire să fie una utilă și fructoasă în ceea ce privește obiectivele și scopurile stabilite. Pe termen lung, scopul asociației este de a organiza și alte astfel de eveniemente în orașul Constanța", a afirmat președintele Asociației Tineretului ONU - filiala Constanța, Florina Chirilă.


Comentează știrea

Luciana
4 martie 2017
Delapidare

Dar despre faptul ca la Universitatea Ovidius, casiera universitatii a furat aproape 500000 de euro, când vorbiti? I-a furat singura?...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.34 secunde