Ultimul atelier de educație: Viața în comunitățile etnice dobrogene

134
Ultimul atelier de educație: Viața în comunitățile etnice dobrogene - atelier-1458738442.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 12, în cadrul Centrului pentru Educație Interculturală va avea loc cel de-al șaptelea, și ultimul, atelier de educație interculturală din cadrul proiectului "Centrul pentru Educație Interculturală Constanța (CPEIC)".

La atelier vor participa 21 de elevi de la Colegiul de Arte "Regina Maria" din Constanța și 5 studenți de la Facultatea de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, selectați ca și grup țintă al proiectului, între care se regăsesc și reprezentanți ai minorităților etnice reprezentative din zona Dobrogei. Tematica dezbaterilor din cadrul atelierului va fi Viața în comunitățile etnice din Dobrogea. În acest sens, tinerilor din grupul țintă li se va prezenta un film documentar, realizat cu sprijinul Asociației Europene Interaxe și a postului local de televiziune Litoral TV. Atelierul va fi moderat de d-na Doina Păuleanu, iar la susținerea acestuia vor participa și experții interculturali Amal Jamal și Cristina Gelan.

Proiectul "Centrul pentru Educație Interculturală Constanța (C.P.E.I.C.)" este implementat de Muzeul de Artă Constanța, în parteneriat cu Centrul Naval Național pentru Studii și Inițiativă în Educație, Sport și Tradiții din Constanța și International Organization for Democracy and Human Rights – IODHR din Oslo, Norvegia și este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României, în cadrul Programului PA17/RO13 "Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1898 secunde