Troița de la Liceul "Decebal", sfințită astăzi de IPS Teodosie

696
8
Troița de la Liceul

Articole de la același autor

Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de preoții bisericii "Sf. Haralambie", va oficia astăzi slujba de sfințire a troiței din curtea Liceului "Decebal". Slujba va avea loc începând cu ora 12,00. Troița din curtea unității de învățământ a fost ridicată la inițiativa parohiei "Sf. Haralambie", în memoria eroilor neamului.


Comentează știrea

herodot
14 decembrie 2015
exorcizarea dictatoarei?

pe cand ne putem astepta la exorcizarea Scorpiei Supreme? macar de ar inceta aberatia cu fondul scolii/clasei/pazei/cadourile/etc

Cruci..
15 decembrie 2015
... educative ?

Prilej de "învățătură" a "părintelui" fără copii ! Plus public(itate) întru târnosirea unei haralambiene de (pe) trotuar !

ora 12
15 decembrie 2015
ora 12

nu este bine aleasa ora. atunci trebuie sa-si ia copilul de la scoala. Dar, probabil, trimite una din albinele de la secretariat sa-i aduca copilul (asa cum se intampla de cele mai multe ori). Ce s-ar intampla daca ar avea mai multi copii? Ar trimite toate servitoarele/pers didactic auxiliar dupa acei copii? Ce ne mai plac orele suplimentare.....

grăit-a sluga!
15 decembrie 2015
stimabilă nervertebrată,

vă rugăm trageți apa înainte de a deschide gura!vă mersi-uim anticipat, dujmanii tov. Scorpiciuk

Răspuns la: ... educative ?
Adăugat de : Cruci.., 15 decembrie 2015
Prilej de "învățătură" a "părintelui" fără copii ! Plus public(itate) întru târnosirea unei haralambiene de (pe) trotuar !
herodot
15 decembrie 2015
intrebari pt svinarciuc

1) Mai trimiti profesorii si personalul auxiliar sa faca propaganda, presiuni pentru strangerea fondului scolii? 2) Mai mergi in excursii la restaurant cu gimnaziul? 3) Mai propui sefi de catedra cu DEF cand altii sunt mai pregatiti (ai auzit de gradul I?)? 4) Mai incurajezi cumulul de functii sef de catedra-director educativ-sef diriginti-membru CA-membru CEAC-membru diverse comisii? Cand duci lipsa de yes-meni... 5) Procesele verbale cine le mai scrie? Mai consemneaza... pe sarite, sau a revenit respectiva individa la normalitate? 6) Vizitele de stat la colonia sc 36 cu cine le faci acum ca Radu si Raducu nu mai sunt? 7) Campaniile antifumat ale unei ex-invatatoare fumatoare cum se mai deruleaza? 8) Statie radio in liceu pe cand? Nu sunt bani? in 7 ani nu ati fost in stare sa strangeti destui banuti din targuri si alte prostioare de-astea? 9) Balul bobocilor unde il organizezi? Am auzit ca in Mamaia exista un restauran... ah, stai! stii despre ce vorbesc, doar mergi acolo in fiecare an, prietenii stiu de ce! Aragaz cu patru ochi... 10) Vin alegerile, mai candidezi? Vezi ca ai competitie chiar la tine in ograda! Iubesti tradarea (doar stii la ce ma refer, Cornelia nu cred c-a uitat gustul amar), dar urasti pe tradatori?

Cristi
15 decembrie 2015
Motiv ...

Prea-Inaltul , are de acum , un motiv intemeiat , sa mai treaca pe la liceu , sa -si mai clateasca ochii si sa mai agate niste baietei , dintr-astia mai efeminati , cu cercei , cu plete , nebunatici , nelinistiti , in cautare de duhovnici cu trena ...

Bogdan
24 decembrie 2015
Cata ura proletara

La atata ura proletara se deduce rapid ca Directoarea liceului Decebal face cu adevarat shimbari in bine si mentalitatile de hoituri barfitoare vor sa-i imputa si pe altii cu rautatea lor.

DUJMANUL SUPREM
9 ianuarie 2016
avertisment pour la dictateur

astept sa iti dai demisia! ar fi urat sa te demita cineva mai ales la varsta aceasta inaintata! nu-ti mai ajunge cat rau ai facut? totul are o limita! ne-am saturat de tine. te vom da jos f curand daca nu intelegi ca nu te mai vrea nimeni. le zambesti zilnic celor care te vor da jos peste putin timp. mai ai o singura sansa sa scapi! pleaca singura, inainte sa te dea jos profitoarele! si lasa-ne pe noi, astialalti, normalii, sa reparam stricaciunile tale!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Daruri de la copii la copii
Pagina a fost generata in 0.4599 secunde