PROIECT:

TOȚI ELEVII DIN JUDEȚUL CONSTANȚA VOR PRIMI TABLETE! Inspectorul general: "Oricât am fi noi de conservatori, trebuie să mergem cu valul"

20843
6
TOȚI ELEVII DIN JUDEȚUL CONSTANȚA VOR PRIMI TABLETE! Inspectorul general:

Articole de la același autor

În aceste momente, la Palatul Copiilor are loc ședința cu directorii de școli. Prezent la eveniment, inspectorul general al ISJ Constanța, Petrică Miu, a vorbit cu președintele CJC, Horia Țutuianu, referitor la un proiect în urma căruia toți elevii din județ vor primi tablete. 


"Oricât am fi noi de conservatori, trebuie să mergem cu valul", a precizat seful ISJ.












Comentează știrea

Liviu Burebista
8 septembrie 2017
Apa trece pietrele raman

Si care este diferenta intre; "a merge cu valul" si " a fi luat de val"? Nu ajungi tot acolo unde se sparge valul?

Sdghgdfjjfxx
8 septembrie 2017
Tablete

Asta e pomană marca PSD! Tot nu va-ti potolit fratilo?

Ion
8 septembrie 2017
VRAJEALA

Azi, dupa alimentarea masinii, la plata, am intrebat angajatul PECO (ROMPETROL AGIGEA) de ce s-a scumpit din nou carburantul, desi premierul ne asigurase ca acest lucru nu se va intampla dupa cresterea accizei (15 septembrie). Raspunsul a fost scurt: VRAJEALA (marca PSD).

Sdghgdfjjfxx
8 septembrie 2017
Tablete + Vrajeala

Pai da, prietene. Pe față dau tablete la copii, si pe la spate ne fura ca să dea pensii speciale la generalii de carton. De zici ca au luptat la Stalingrad.

Arheopterix
8 septembrie 2017
Cine are carte are patru ochi

Bai nebunilor.... Copiiii n-au manuale si vouă vă arde de tablete. Pardon, am uitat ca Pop le-a dat cate o salata de tip compendiu...

Diles
10 septembrie 2017
Ba ala cu peco

Unde ai intrebat la peco ala de cacat cu preturi mari si motorina care infunda masinile?!zici ca este motorina de vapor...in fine...sa vb de scumpire...guvernul le a recomandat dar ei ca curvele au scumpit ddin timp sa fie siguri ca nu zice cineva ceva...adica ei au scumpit dinainte nu pe 15 deci consiliul concurentei....este o intelegere...trebuie sa se lase cu amenzi mari...asa ca te caci in toti patronii de peco...curve nenorocite!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5442 secunde