Toți elevii din județul Constanța vor primi rechizite

467
1
Toți elevii din județul Constanța vor primi rechizite - rechizite-1505230069.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța a anunțat, în prima zi de școală, că toți eleviim din județul Constanțakm vor primi rechizite, chiar dacă în unele unități acestea nu au ajuns încă. 


"A existat un mic decalaj în ceea ce privește distribuirea rechizitelor către elevii din județul Constanța. Procedurile au fost demarate conform contractelor cadru, însă, anul acesta s-a lucrat la o actualizare a bazei de date privind numărul elevilor cuprinși în program. Ca dovadă și numărul mai mic de rechizite distribuite în 2017, comparativ cu anul 2016", a precizat Marius Horia Țuțuianu. 


Potrivit acestuia, pachetele cu rechizite vor conține și anul acesta ghiozdan, acuarele, caiete, penar, bloc de desen, culori. Acestea sunt diferențiate, în funcție de categoria de vârstă. Distribuirea lor va începe în a doua jumătate a lunii septembrie, în județ ajungând anul acesta aproximativ 32.400 de pachete cu rechizite. 


De asemenea, Consiliul Județean Constanta continuă și programul de burse pentru elevii din mediul rural. Astfel, 2.300 de elevi din mediul rural vor primi în lunile următoare burse de merit. 


Comentează știrea

CONSTANTZEAN
23 septembrie 2017
Oameni buni !

Pe harta INVATZAMANTULUI CONSTANTZEAN, a aparut o scoala noua , scoala poarta numele " ANASTASIA " , scoala respectiva are sediul IN CONSTANTZA, pe strada CARAIMAN, institutzia de invatzamant nou infiintzata de un colectiv inimos cu multa dragoste, iubire de oamenii si de copiii acestui oras minunat de la malul Marii NEGRE ! Cladirea scolii " ANASTASIA " are un aspect placut, este moderna, are doua etaje, clasele sunt spatzioase, sala de sport, cabinete ale diferitelor activitatzi scolare, salile de clasa pentru : gradinitza, ciclul primar plus clasa pregatitoare, gimnaziu si in viitorul an scolar vor apare clase, etapei superioare gimnaziului. Cadrele didactice sunt foarte bine pregatite profesional si cu multa dragoste si daruire pentru copiii pe care ii au in clasele respective. Armonia, respectul si linistea in colectivitate reprezinta un indiciu, ca incepand cu cea mai inalta functzie din aceasta scoala generala gimnaziala si pana la cea mai de jos functzie, oamenii sunt de omenie si cu adevarat il au pe DUMNEZEU in suflet ! VORBELE SUNT TRANSPUSE PRIN FAPTELE : iubirii de DUMNEZEU si iubirii de aproapele ! MERGETZI , LA SCOALA " ANASTASIA " , SA VA CONVINGETZI PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA OBSERVATZIE SI CONSTATARE, CA CE V-AM SPUS ESTE UN ADEVAR, ESTE O REALITATE DE BUNA PLACERE SI ADMIRATZIE PENTRU SCOALA SI COLECTIVUL DE : CADRE DIDACTICE SI ELEVI cu situatzii bune, foarte bune, grele si foarte grele in familie, multzi dintre elevi si prescolari sunt foarte buni si cu performantze scolare deosebite, elevii / copiii sunt foarte bine crescutzi / educatzi / respectosi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1605 secunde