"Toamnă dobrogeană", la Cercul Militar Mangalia

331

Articole de la același autor

Centrul de Documentare și Informare din cadrul Colegiului Economic Mangalia - în colaborare cu Clubul Artelor Solteris - a organizat, la Cercul Militar Mangalia, activitatea "Toamnă dobrogeană", dedicată Zilei Dobrogei.


Întâlnirea a fost deschisă de profesor-documentarist Ibolya Negoiță, de la Colegiul Economic Mangalia, după care au urmat cu mesaje prof. Simona Ciobănel, director al Colegiului Economic Mangalia, Cornelia Tănase, director adjunct, Liana Naum, director al Cercului Militar Mangalia, și Belchiz Manole, profesor-documentarist la Casa Corpului Didactic Constanța.


Partea științifică a activității a fost susținută de prof. dr. Mihai Sandu (Colegiul Economic Mangalia), care a realizat o amplă și documentată incursiune în istoria bogată și complexă a Dobrogei, marcând, în același timp, semnificațiile istorice ale zilei de 14 no-iembrie.


În partea a doua a întâlnirii, au prezentat momente artistice elevele Anastasia Lăcătuș (clasa a IX-a A) și Bianca Dumitru (clasa a X-a E), iar membrii Clubului Artelor Solteris, prin intermediul poetei Emilia Dabu, au creat momente speciale de muzică și poezie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
Stire din Social : Mangalia se înverzește în acest week-end
Pagina a fost generata in 2.3275 secunde