O nouă animație 3D la Constanța

Tinker Bell a adus "Secretul aripilor"

748
Tinker Bell  a adus
Pe ecranele de la Cityplex și Cinemacity din Constanța rulează începând de vineri, 7 septembrie, un nou film de animație 3D mult așteptat de copii - "Tinker Bell (Clopoțica): Secret of the Wings (Secretul aripilor)".


Clopoțica, unul dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieții sale și, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.

Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoțica pășește în misterioasele Păduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să știe că acest lucru îi pune în pericol chiar aripile magice. Curioasă din fire, însorita Clopoțica nu rezistă tentației de a explora un teritoriu necunoscut și își învelește fragilele aripi într-o haină călduroasă, iar apoi se aventurează în Pădurile Iernii. Acolo o cunoaște pe Periwinkle, sau Albăstrica, ale cărei aripi parcă prind sclipiri atunci când este în preajma Clopoțicăi. Cele două zâne din teritorii diferite descoperă în scurt timp secretul aripilor magice: sunt surori, amândouă având originile în plânsetul aceluiași bebeluș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Efect de seră" în această seară
Pagina a fost generata in 1.0831 secunde