Teatru - "FLIRT" motivațional în Constanța

383
Teatru -
Inspirat din cornul abundenței literaturii motivaționale și ca nevoie de contrabalansare a acesteia prin luare în râs a apărut "Flirt"-ul. Rețetele prețioase și sfătoase despre cum te poți "tuna" pentru a deveni ce nu ești într-un număr variabil de pași - de la 3 la 99 - au fost parodiate în piesa de teatru, și ea ironic motivațională. "Flirt" pe de altă parte îți deslușește care sunt cei cinci pași de făcut pentru a ajunge mai aproape fizic și sentimental de persoana vizată.

În pasul 1 este recomandată schimbarea de look. Pasul 2 îți trasează ce profesie să aibă jumătatea. În pasul 3 trebuie să stabilești riguros locurile de întâlnire. Pasul 4 e doar un simplu pas… pășit, iar în pasul 5 sunt învățate diverse tehnici de agățare.

 

"Flirt" a fost invitat la festivaluri de teatru din Cehia, Finlanda, Macedonia, Serbia, Belarus, Spania și este deținătorul mai multor premii, printre care Premiul publicului la Festivalul Internațional de teatru de la Zemun, Belgrad și a primit și Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Teatru din Imatra, Finlanda.

 

Piesa de teatru "Flirt", cu Mihai Baranga și Andreea Duță, după ideea lui Mihai Baranga, se va juca duminică, 14 octombrie, în Club Phoenix. Prețul unui bilet este 25 de lei. REZERVARI - 0766 400181



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Muzica basmelor" la TNOB
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Constanța nu se plictisește în week-end
Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Gaițele", un spectacol cu succes la public
Pagina a fost generata in 0.2483 secunde