Târgul Gaudeamus a ajuns la final, dar surprizele continuă

238

Articole de la același autor

Cea de a IX-a ediție a Caravanei Gaudeamus  a ajuns la final. , Mii de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus Litoral, iar la final, au fost decernate nenumărate premii. 


Expozanții au primit Trofee Gaudeamus (locul 1, 2 și 3), prin Votul Publicului. A fost acordat și un premiu pentru "Cea mai râvnită carte a târgului", iar Trofeul Presei a revenit cotidianului "Cuget Liber", secțiunea publicații, și postului Pro TV, secțiunea TV. Premiul Miss Lectura a fost câștigat de o studentă din București, de la Facultatea de Litere. 


Pe parcursul celor cinci zile ale evenimentului, vizitatorii au avut ocazia să participe la Tombola Gaudeamus, cele două mari premii constând în suma de 500 lei și un zbor de 30 de minute deasupra litoralului. 


La Tombola Gaudeamus, au mai fost oferite și patru pachete surpriză, dar și trei invitații pentru zona VIP, la show-ul aviatic Aeromania, care va avea loc pe data de 19 august, pe aeroportul Tuzla. 


Concursul "Gaudeamus în 100 de cuvinte" continuă până la data de 31 august, pe baza mesajelor cu conținut 100% personal, postate de către vizitatori pe pagina târgului. Premiul constă în vouchere, în valoare totală de 1.000 lei, care pot fi utilizate pentru achiziția de cărți de la Târgul Internațional Gaudeamus. 


Concursul foto "Gaudeamus 100", programat în intervalul 12 - 31 august, se adresează pasio-naților de fotografie, care sunt invitați să posteze pe pagina târgului una, două sau chiar trei fotografii din arhiva proprie, realizate la Gaudeamus. Cea mai apreciată imagine îi va aduce fotografului un premiu care constă într-un voucher pentru o fotocarte.


Peste 50 de cititori de pe plajă au primit cărți oferite de editurile participante la târg. 


"Cărțile se întorc acasă" este campania care are ca principal obiectiv constituirea, prin donații din partea expozanților și a vizitatorilor, a unui fond de carte care are ca beneficiari biblioteci ale unor comunități subfinanțate din acest punct de vedere. Circa 150 de volume au fost donate la Gaudeamus Litoral 2017, pentru acest proiect, având ca destinație biblioteca școlii din comuna Dobromir, județul Constanța, iar proiectul va continua până la finalul lunii august. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Turnirul toamnei 2015
Pagina a fost generata in 1.1413 secunde