Tabere gratuite pentru elevii merituoși din Mangalia

155
1
Tabere gratuite pentru elevii merituoși din Mangalia - cristianradu241366011665-1438866686.jpg

Articole de la același autor

Primăria Mangalia oferă, pentru al treilea al consecutiv, tabere gratuite pentru elevii merituoși de la școlile și liceele din oraș. În această vară, municipalitatea pune la dispoziția elevilor cu medii mari un număr de 336 de locuri în tabere la Bușteni, Oradea, Drobeta Turnu-Severin și Sovata. "Vor exista cinci serii de câte șase zile, numărul de elevi fiind diferit, în funcție de înscrieri", a explicat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

El a precizat că prima tabără va fi organizată în perioada 9-15 august, la Bușteni, iar ultima va fi în perioada 24-30 august, la Sovata. "Conform Hotărârii Consiliului Local, proiectul este destinat copiilor clasați în primele trei locuri din fiecare clasă pentru anii de studiu V-XI", a mai spus Radu Cristian.

Primarul Mangaliei susține că prin astfel de proiecte administrația locală dorește să încurajeze performanța școlară a copiilor din municipiul Mangalia. În aceste tabere, copiii vor desfășura activități tematice, orientare turistică, ecoturism, jocuri și concursuri. Proiectul "Tabere pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură" este aprobat prin HCL nr. 173/22.02.2013, fiind derulat prin intermediul Direcției județene pentru Sport și Tineret Constanța, din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. 

Comentează știrea

costy
6 august 2015
afaceri

Castiguri nelimitate part-time! Oamenii ne cauta fara incetare si deja suntem un fenomen! Aceasta oportunitate le-a mers tuturor direct la suflet! Poti si tu sa incepi acum sa castigi bani, simplu, fara batai de cap, fara sa ai niciun fel de experienta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2034 secunde