Surpriză la vârful ISJ Constanța. Bucovală are un nou adjunct

3758
12
Surpriză la vârful ISJ Constanța. Bucovală are un nou adjunct - isjconstantaprotestprofesoriscoa-1478247234.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a transmis joi, 03 noiembrie 2016, ordinul de numire pentru inspectorul școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Constanța – Monica-Oana Nuțu, profesor de limba și literatura română la Școala Gimnazială Nr. 1 din Eforie Nord. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Miratul
4 noiembrie 2016
Anonimi

Cine este aceasta individa ? Este liberala ? Este tehnocrata ? Ce merite are ? Poate pune la diapozitia opiniei publice si un CV !

George
4 noiembrie 2016
Din sistem

Poate încearcă și ea să devină primar si astfel scăpăm de ea. Interesant unde își amplasează biroul. Numărul profesorilor scade dar al inspectorilor gen.adj. crește. În ce altă perioadă Constanta a avut 3 inspectori gen.adj.? De când i-au băgat lui Popescu al treilea adjunct, pe criterii politice, se pare că așa rămâne.

George
4 noiembrie 2016
Din sistem

Este dna consilier din Cumpăna?

Alexandra
4 noiembrie 2016
Insp

Dacă avea doctoratul lua 50 puncte la cv, concursul pt directori. Sigur e mai bine la ISJ decât la Lic. Teh.Cumpana (la ce promovabilitate este acolo...)

cristina chirpic
4 noiembrie 2016
calificare la locul de munca

nu0i nimic ca e profesor simplu . se califica si ea la locul d munca....ceilalti ce merite au avut...si uite-asa se tot perinda generalii...ori cei alesi de marele partid ori ...v-ati gandit ca poate dau cu banul astia.....si joaca TOMANPAN si unul zice alfabetul si altul zice stop si asa au facut si astia. o cheama NUTU, adica cu litera N...stati asa ca nu e bine...pai cu N a mai fost isteata aia de NITU care n-a prea reusit sa se califice la locul de munca ca a stat doar un an.astia si de stau putin tot prosti raman si de stau prea mult se prosetesc...ma'da la concurs nu-i bine? acolo va pisca ceva la fund? va frige? ce arde? de ce nu mergeti si la concurs?...ce cv ai cucoana? ia pune-l pe forum sa-l vedem?!

popescu
4 noiembrie 2016
Intrebare

Pe cine a inlocuit?

cristina chirpic
4 noiembrie 2016
scuze d-na , admiratia mea

am crezut ca sunteti parasutata cum au fost ceilalti generali............scuze! va sfatuiesc sa mergeti si la concursul ptr general adjunct , aveti toate sansele! doamne ajuta! asa oameni in sistem da!

Răspuns la: calificare la locul de munca
Adăugat de : cristina chirpic, 4 noiembrie 2016
nu0i nimic ca e profesor simplu . se califica si ea la locul d munca....ceilalti ce merite au avut...si uite-asa se tot perinda generalii...ori cei...
valentina
4 noiembrie 2016
ce spuneti d-na ARTAGEA?

v-ati gasit totusi si domnia voastra un loc? ....ce neserioasa mai esti doamna! pune mana pe carte! ;asa pomana!

Cu politica cum ramane?
4 noiembrie 2016
Eu cu cine votez?

Domnule Ministru,parcă depolitizati invatamantul! Bună dimineața! Tocmai ati numit un consilier PSD

Poteica
5 noiembrie 2016
generalii-ATENTIE !!!!

Important nu este din ce partid face parte, acestea-s rautati! important este ca aceasta doamna Nutu Oana a obtinut la scris 42 de puncte din maxim 50. (concurs directori). un asa punctaj mare a obtinut doar doamna Marcu Isabela, 45, 75, scris (concurs general adjunct). celelalte probe, CV si interviul sunt subiective, deoarece unii au doctoratul (plagiat ce-i drept 99%, ptr ca dupa "89 nu avem cum sa dam peste 65.000 de doctorate fara sa se inregistreze o imbunatatire in nici un domeniu de activitate al tarii), altii au hartii obtinute pe relatii iar interviul este cea mai subiectiva proba. ca sa evaluezi un plan de dezvoltare institutionala trebuie ca tu sa fii un analist fin si sa faci dovada ca ai conceput/elaborat tu cel putin in cariera ta profesionala un plan/proiect de o asa finete. ori din comisie mai fac parte si cadre didactice care nu au cel putin gradul didactic al celui evaluat sau realizarile din CV -ul evaluatului. s-a dus in derizoriu munca unor candidati. in concluzie FELICITARI DOAMNA NUTU pentru punctajul obtinut in mod special la scris! pentru comentatorii rautaciosi, va sugerez sa mergeti la concurs si abia apoi sa faceti comentarii. aceasta-i ordinea! prezenta la concurs, sa vedem punctajul vostru si apoi stam la o dezbatere cu curajul de a scrie numele si prenumele in clar aici cand iti sustii denigrarea....

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9768 secunde