Surpriză la ISJ Constanța. Cine este al treilea inspector general adjunct

15238
121
Surpriză la ISJ Constanța.  Cine este al treilea inspector general adjunct - noulinspectoradjunct-1440782012.jpg

Articole de la același autor

Nu mai constituie o noutate că din această vară organigrama "la vârf" a Inspectoratului Școlar Județean Constanța a cunoscut o modificare majoră, în sensul că a mai apărut un post de inspector general adjunct.

Până la învestirea în funcția de inspector școlar general, prof. Gabriela Zoia Bucovală a făcut echipă cu prof. Alina Codreanu și prof. Sorin Mihai, toți trei în calitate de adjuncți.

Ca urmare a eliberării unuia dintre cele trei posturi, Ministerul Educației nu a întârziat să numească un nou inspector, în persoana prof. Alina-Elena Nițu, în calitate de adjunct, care este detașată în interesul învățământului până la organizarea unui nou concurs pentru această funcție.

Precizăm că prof. Alina Nițu a promovat concursul de inspectori școlari pentru informatică, cu media 9,58. Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Informatică și Matematică și titular al Liceului Teoretic "Ovidius". 

Comentează știrea

121 comentarii. Pagina 7 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...6 7 8 ...13 
Sanda
30 august 2015
Niciodata nu e prea tarziu

Foarte buna descrierea situatiei invatamantului in privinta managerilor! Si sugestia cu plangerile penale ptr. toate "nebuniile" directorilor suna bine. Uneori nici asa nu e OK, ptr ca toti vor DOVEZI, iar in unele scoli, directorii REFUZA sa puna la dispozitia cadrelor didactice, in caz ca acestea solicita, copile proceselor verbale de la sedintele CA si CP ( vezi cazul Stan-28), ceea ce contravine prevederilor Legii 544/2001 privind LIBERUL ACCES LA INFORMATIILE DE INTERES PUBLIC. Dar de ce sa respecte directorii legea, daca n-au ei chef??

Răspuns la: Tarziu m-am trezit
Adăugat de : James BagaBond, 30 august 2015
Articol de ieri și eu am ratat startul. Surpriză zice doamna de a scris articolul. Probabil pentru dansa, pentru cei din sistem o banalitate...
Cadre didactice
30 august 2015
Pentru James

Dar ne-ati uns pe suflet cu comentariul! Ati pus punctul pe i... Da, suntem convinsi ca la multe scoli se intampla asta, dar, din pacate, la unele scoli, daca ies in fata profesori mai curajosi, care se ridica sa-si exprime punctul de vedere, sau ii trateaza pe directorii abuzivi cu "huo", colegii speriati sau lasi, dupa caz, nu ii sustin deloc, ba chiar le sar in cap. Pe sistemul "Capul plecat sabia nu-l taie", sau " Lasa, ca trece, sa inghitim toate magariile, ca poate, poate se schimba directoru' din toamna!

parinte
30 august 2015
rog raspuns

Gradinita ABC mai este structura sc.28?Unde merg cu copilul pe 15 septembrie ?

alt parinte
30 august 2015
sugestie

Pai, gradinita ABC nu era structura Sc. 28? Trebuie sa o intrebati pe directoarea de-acolo! Ea trebuie sa stie. Sau puteti intreba la ISJ.

Răspuns la: rog raspuns
Adăugat de : parinte, 30 august 2015
Gradinita ABC mai este structura sc.28?Unde merg cu copilul pe 15 septembrie ?
tralala
30 august 2015
ce coincidente!

sa ne spuna si noua doamna Nitu cum au ajuns Svinarciuc, Neagu si Pavel pe catedre de informatica... umbla vorba ca nu aveau studii superioare in disciplina postului, ci doar o amarata de reconversie. bine, Svinarciuc s-a dus la prietenul ei, ex-decan, si a terminat o facultate acreditata, si pac, a inhatat inca o specializare: matematica! si poftim titlu pentru un posibil articol. Surpriza! Directoarea Svinarciuc s-a mutat la catedra de matematica a liceului Decebal prin "acord de transfer consimtit intre unitatile de invatamant". Pai cum? Pai directoarea Svinarciuc de la Decebal si-a dat acordul ca o anumita Svinarciuc, titulara la ea pe informatica, sa se transfera la... surpriza! postul de matematica eliberat la liceul Decebal, unde directoarea Svinarciuc a fost de acord! minunat, nu? Stan cum s-a titularizat la scoala 28? nu cumva transfer consimtit intre 28, condusa tot de Stan, si cealalta scoala? mai, mai, ce coincidente!

James BagaBond
30 august 2015
Revenire

Știu ca nu e în regulă cu plângerile penale, dar dacă este ultima soluție? Cât privește refuzul de a pune la dispoziție diverse Pv-uri, faceți cerere, înregistrați la secretariat cu număr și dacă nu se rezolva în termen aveți dovadă și pac plângerea.

cititor
30 august 2015
!!!???

Procedati exact ca ea, cu plangerea penala in cazul adm-torului de la gradinita "ABC"!Dar sa stiti ca si la politie se intervine,tot PSD-ul e sef,deocamdata.Aceasta este problema in C-ta si foarte multi nu inteleg situtia decat atunci cand se confrunta cu ea,cand sunt implicati.Datorita "Republicii PSD",fosta Mazare am ajuns aici .Suntem "stat in stat" sau......Stan in stat!?.....

indrazniti
30 august 2015
si faceti plangeri penale

daca ministerul este cumparat de ISJ, justitia nu este. faceti plangere penala si daca aveti nevoie de un act cerut de tribunal pe care Stan nu doreste sa vi-l puna la dispozitie, atunci cereti instantei ca institutional sa ceara dumnealor si sa vedeti ce repede se executa si Stan si ...Bran...si oricine...fiecare nas isi va gasi nasul..pana la urma...exact cum a spus un alt cititor ma sus, trebuie sa-i tineti in penale pana cand vor afla ca altfel stau lucrurile decat au crezut ei.

priviti la Mazare
30 august 2015
ati vazut ce s-a potolit si Mazare

si el isi fataia fundul rpin Mamaia declarandu-se invicibil si dintr-odata plimbat si luat la intrebari de justitie, a amutit complet, ba si-a data demisia urgent de nici nu visa-se vreodata....

Cerna.....
30 august 2015
Fetita Alinuta

Nu-i a buna.Fetita Alinuta cu un ochi rade ,cu un ochi plange.Oare de ce?

121 comentarii. Pagina 7 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...6 7 8 ...13 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1855 secunde