Surpriză la ISJ Constanța. Cine este al treilea inspector general adjunct

15238
121
Surpriză la ISJ Constanța.  Cine este al treilea inspector general adjunct - noulinspectoradjunct-1440782012.jpg

Articole de la același autor

Nu mai constituie o noutate că din această vară organigrama "la vârf" a Inspectoratului Școlar Județean Constanța a cunoscut o modificare majoră, în sensul că a mai apărut un post de inspector general adjunct.

Până la învestirea în funcția de inspector școlar general, prof. Gabriela Zoia Bucovală a făcut echipă cu prof. Alina Codreanu și prof. Sorin Mihai, toți trei în calitate de adjuncți.

Ca urmare a eliberării unuia dintre cele trei posturi, Ministerul Educației nu a întârziat să numească un nou inspector, în persoana prof. Alina-Elena Nițu, în calitate de adjunct, care este detașată în interesul învățământului până la organizarea unui nou concurs pentru această funcție.

Precizăm că prof. Alina Nițu a promovat concursul de inspectori școlari pentru informatică, cu media 9,58. Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Informatică și Matematică și titular al Liceului Teoretic "Ovidius". 

Comentează știrea

121 comentarii. Pagina 6 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...5 6 7 ...13 
O fi si ea femeie singura?
30 august 2015
Sa se duca la ISJ !

Da, tragem pana nu mai putem, aveti dreptate! Inca mai putem, dar nu se stie pana cand. Si-atunci, sa te tii,frate! Ca ne-a cam ajuns cutitul la os, cum se spune! Dar n-ar fi mai bine sa se duca si ea in grupul femeilor singure, ca e aproape de scoala ISJ-ul, si are si o prietena foarte, foarte buna acolo. Hmm, oare cat mai dureaza prietenia, ca nu stii niciodata ce-o apuca pe Stan si acusi ti-o haleste cu fulgi cu tot!

Răspuns la: femei singure!
Adăugat de : de lezbi ai auzit?, 29 august 2015
C u dragostea stau ELE TREI cam...prost...sunt si frumoase foc ...de sex-appeal vai mama lor ,nu stiu ce-i ala,asa ca ne vor f...te pe noi....mai...
colega de cancelarie
30 august 2015
femei fara treaba acasa

n-o baga in seama pe rouxrousse, are frustrari de tip Stan in sistem. ce vrei, femeie singura, nesatisfacuta pe plan ... sentimental sa zicem, dar si se... al! vad ca e la moda sa se adune toate la conducere, peste tot. numai frustrate si nef....e. daca astea au ajuns la conducere, sa ne tinem bine! urmeaza o iarna f grea...

Răspuns la: Si...si.....???
Adăugat de : comentator, 29 august 2015
Si de ce crezi ca ar fi o'' boala mult mai periculoasa''?Si care sunt invectivele?Si ce te deranjeaza?Si care e problema ta?Si......esti cumva...
Pentru Poteica
30 august 2015
Stim

Ne cunoastem foarte bine drepturile, au fost facute nenumarate sesizari, petitii, in ordine ierarhica ISJ, Minister. Au existat si interpelari in Parlament pe acest caz. Probabil nu ati avut rabdare sa cititi tot ce s-a scris in Cuget liber, si nici in comentarii. Este adevarat,, este foarte mult de citit, pentru ca s-au intamplatr si se intampla multe. Dar nu ne lamentam, nu ne plangem de mila, ci vrem sa se stie ce se petrece. In afara de asta, puteti fi sigur/a ca nu ne vom opri aici!

Răspuns la: nivelul profesorilor
Adăugat de : Poteica, 30 august 2015
Totusi , prea multe lamentari la adresa situatie de la sc. 28. Cred ca e de vina nivelul sau mai bine zis lipsa informatiei acestor cadre cu privire...
Raspunsul Ministerului
30 august 2015
Iata

pentru Doamna BUCOVALA Raspunsul Corpului de Control publicat in presa, privind SC 28:" De asemenea, au fost identificate probleme legate de derularea concursurilor școlare locale și județene, gestionate defectuos chiar de către reprezentați ai ISJ Constanța. Alte probleme constatate vizează note modificate la lucrările elevilor, aspecte legate de componența și activitatea comisiei pentru combaterea violenței în școală, completarea cataloagelor cu instrumente de scris degradabile în timp și/sau ușor de sters, cataloage cu note modificate, funcționarea în anii anteriori a unui after school pentru care nu au fost identificate documentele/aprobările specifice, încasarea ilegală a unor sume de bani, suspiciuni legate de completarea procesele verbale ale Consiliului profesoral etc. Pentru toate toate disfuncționalitățile menționate mai sus, echipa ministerială de control a solicitat monitorizarea instituției de învățământ de către ISJ Constanța, inființarea unei comisii care să analizeze punctual aspectele menționate în raportul final, iar pentru faptele care exced cadrul legal vor fi sesizate organele de specialitate, după caz.)" In raspunsul Corpului de Control, se arata ca dupa controlul efectuat la SCOALA 28 Constanta au fost descoperite mai multe abateri ale directoarei, managementul defectuos, abuzuri in functie si chiar fapte penale.Cand veti face public raportul Corpului de control, cand il veti prezenta macar colectivului de cadre didactice ale scolii? De ce ati mai mandatat acelasi director - STAN MIHAELA-sa conduca o scoala cu reputatie buna candva ? Chiar vreti sa o distrugeti de tot?!?!

cadru didactic
30 august 2015
despre celebritate

Hai, c-ati facut-o celebra pe Stan asta: regina, mare directoare, sotia viceprimarului, etc. Nu merita atata atentie. Dati-o in judecata si terminati cu ea! Nu va mai bateti capul atat...

Răspuns la: Sa se duca la ISJ !
Adăugat de : O fi si ea femeie singura?, 30 august 2015
Da, tragem pana nu mai putem, aveti dreptate! Inca mai putem, dar nu se stie pana cand. Si-atunci, sa te tii,frate! Ca ne-a cam ajuns cutitul la...
Sanda
30 august 2015
Subscriu

De acord cu dvs. S-a creat fenomenul "Stan - Sc 28". E intors pe toate partile. O fi ceva acolo, ca daca nu faci foc, nu iese fum! Se stie deja si la Hunedoara...:))

Răspuns la: despre celebritate
Adăugat de : cadru didactic, 30 august 2015
Hai, c-ati facut-o celebra pe Stan asta: regina, mare directoare, sotia viceprimarului, etc. Nu merita atata atentie. Dati-o in judecata si terminati...
cadru didactic
30 august 2015
convocatorul

Sa ni se prezinte si noua convocatorul pentru Consiliul profesoral din vara, cand s-a facut evaluarea directorului sc. 28. De ce nu au fost convocate toate cadrele didactice ale scolii? Cum s-a facut evaluarea, si cum a primit directorul acestei scoli calificativul Foarte Bine?

alt cadru didactic
30 august 2015
si procesul verbal

Asa este, si sa fie prezentat ( in primul Consiliu profesoral, sau la ISJ CTA) sI procesul verbal de la aceasta sedinta. Nu se stie cine a fost prezent, de ce nu au fost prezente toate cadrele didactice titulare ale scolii, si ce anume s-a scris in acel proces verbal, daca exista!

Răspuns la: convocatorul
Adăugat de : cadru didactic, 30 august 2015
Sa ni se prezinte si noua convocatorul pentru Consiliul profesoral din vara, cand s-a facut evaluarea directorului sc. 28. De ce nu au fost convocate...
ptr d-na Simona Anghel
30 august 2015
ptr autoarea articoleleor

stimat doamna, de atata timp, sunt luni de zile de cand in urma articoleleor scrise de d-voastra, aflam atatea nereguli grosolane si ISJ-ul inca nu a luat masuri. ba mai mult sunt numiti in functie inspectori generali care au fugit de la probele din concurs ori chiar nici nu s-au inscris la concurs, asa cum este aceasta fetita Alina Nitu, si Ministerul doarme? e posibil sa fim spectatorii unor nonvalori, o asa rasturnare grosolana de valori sa fie in Constanta?

James BagaBond
30 august 2015
Tarziu m-am trezit

Articol de ieri și eu am ratat startul. Surpriză zice doamna de a scris articolul. Probabil pentru dansa, pentru cei din sistem o banalitate. Și pe urma saga Stan. Înțeleg ca până la Minister nu există portiță onorabila de soluționare. Dar o plângere penală ce are? A modificat note în catalog, pac plângerea penală, nu a admis o contestație, pac plângerea penală, nu a prezentat exercițiul bugetar în CP, pac plângerea penală, nu are afișată tematică la CA-uri, pac plângerea penală. Dacă se plimba la explicații la parchet sa vedeti ca-i piere cheful de mizerii. iSJ nu o schimba, poate reușiți să o dați de-a dura până la concursuri. Altfel, un mandat va mănâncă ficățeii. Amuzantă treabă cu votatul în CP până iese ce vrea. Asta e comună mai multor mari manageri. Anghel la Ovidius face așa, Nica la Rosetti, doamna de la Pedagogic, oho, e veche practica. Și nu a fost schimbată vreuna. Trebuie să acceptam ca managerii sunt numiți pe niște criterii care nu au legătură cu IQ-ul, poate doar ca proporționalitate inversă cu vreo funcție. Putem însă sa le dam niște duios "Huo" și să le comunicam la fel de duios "Ești proasta, dragă, pentru ca........". Cocoțatul pe funcții poate fi contracarat prin bătaie de joc necontenită, mai ales când le e lumea mai dragă. În rest,anul școlar începe cu directorii lu' fostul și a rămas și Maria și pălăria și Ion. Nu s-a schimbat nimic, doar aici la " Răcnetul liber" au surprize. Pârț.

121 comentarii. Pagina 6 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...5 6 7 ...13 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5546 secunde