Surpriză la ISJ Constanța. Cine este al treilea inspector general adjunct

15261
121
Surpriză la ISJ Constanța.  Cine este al treilea inspector general adjunct - noulinspectoradjunct-1440782012.jpg

Articole de la același autor

Nu mai constituie o noutate că din această vară organigrama "la vârf" a Inspectoratului Școlar Județean Constanța a cunoscut o modificare majoră, în sensul că a mai apărut un post de inspector general adjunct.

Până la învestirea în funcția de inspector școlar general, prof. Gabriela Zoia Bucovală a făcut echipă cu prof. Alina Codreanu și prof. Sorin Mihai, toți trei în calitate de adjuncți.

Ca urmare a eliberării unuia dintre cele trei posturi, Ministerul Educației nu a întârziat să numească un nou inspector, în persoana prof. Alina-Elena Nițu, în calitate de adjunct, care este detașată în interesul învățământului până la organizarea unui nou concurs pentru această funcție.

Precizăm că prof. Alina Nițu a promovat concursul de inspectori școlari pentru informatică, cu media 9,58. Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Informatică și Matematică și titular al Liceului Teoretic "Ovidius". 

Comentează știrea

121 comentarii. Pagina 9 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...8 9 10 ...13 
Nu se confirma
31 august 2015
Raspunsul lui Popescu

Fostul inspector a spus, raspunzandu-i in fuga reporterului de la Cuget liber, ca Doamna despre care tot vorbiti, a primit calificativul FB ptr ca abaterile/infractiunile dovedite de Corpul de control nu se confirma. Suntem derutati! Ministerul spune una si ISJ-ul alta?

Răspuns la: Iata
Adăugat de : Raspunsul Ministerului, 30 august 2015
pentru Doamna BUCOVALA Raspunsul Corpului de Control publicat in presa, privind SC 28:" De asemenea, au fost identificate probleme legate de...
Sindicatul doarme?
31 august 2015
Faceti greva

Daca toate nenorocirile astea continua, faceti greva, mergeti la sindicat, ca de-aia e sindicat, sa va apere drepturile. Ale sindicalistilor, nu ale directorilor si ISJ-ului!!1

Răspuns la: Raspunsul lui Popescu
Adăugat de : Nu se confirma, 31 august 2015
Fostul inspector a spus, raspunzandu-i in fuga reporterului de la Cuget liber, ca Doamna despre care tot vorbiti, a primit calificativul FB ptr ca...
Nu are importanta...
31 august 2015
Regina rautatii si prostiei - Mihaela Stan

O cunosc pe Stan Mihaela de multi ani . Nici in cele mai negre vise nu-mi puteam imagina ca poate fi atat de jigodie , javra si lipsita de caracter. O alpinista pe cadavre ! Rautatea si razbunarea intrec orice masura. Paradoxul este urmatorul: cum naiba , din doi parinti cumsacade si de bun simt sa iasa o asemenea secatura ?Poti sa-ti dai si viata pentru ea , ca daca intra in vrie te executa fara sa clipeasca. Stiu foarte multi oameni care i-au schimbat viata si de care si-a batut joc in cel mai ordinar mod posibil.Eu stiu ca exista o instanta superioara si va plati totul . Cand ? Dumnezeu stie !

cititor fidel
31 august 2015
O fi mutant

Sigur undeva, candva, pe parcursul zamislirii acestei fiinte a aparut o mutatie genetica... Altfel nu se explica!

isj-istii
31 august 2015
STAN, NITU, MIHAILESCU, NEAGU, CODREANU, BUCOVALA, SVINARCIUC

lista e lunga....dar...orice medalie are si REVERS, nu-i asa? vor vedea si reversul acestei medalii aceste "minunate" ale invatamantului. "ce tie nu-ti place altuia nu-i face", isi vor aminti!

dascal
31 august 2015
NU E DREPT, DOAMNA!

NU E DREPT, DOAMNA! spun copiii cand sunt supusi unor nedreptati, se plang fostilor invatatori sau dirigintilor (acolo unde se poate). Nu e drept ca la olimpiada sa fie luat locul unui copil merituos de altcineva, doar pentru ca mama e director/directoare, presedintele consiliului elevilor sa fie tot EA/EL, din acelasi motiv, 10 pe linie sa fie dat cu usurinta maxima pentru odrasle lor, sa stie subiectele tezelor/lucrarilor/concursurilor/evaluarilor inainte de derularea acestora, sa fie implicati in diferite proiecte si activitati doar unii elevi si nu pe criterii de performanta, iar cei merituosi sa fie marginalizati, sa li se traga presul de sub picioare doar pentru ca ei nu sunt fii/ fiice de directori/ inspectori. Nu e drept ca profesorii sa nu aiba aceeasi unitate de masura pentru toti elevii si nu putem sa-i educam in spiritul dreptatii si al muncii cinstite daca ei au exemple concrete ale nedreptatilor facute lor , unor alti colegi ca ei, sau chiar cadrelor didactice care nu se conformeaza "tovarasei".Cu ce gust raman acesti elevi? Sigur vor vrea sa plece din tara cat mai repede! P.S.Ati recunoscut scoala !? Bineinteles ca nu trebuie generalizat, sunt si multe unitati de inv. unde rautatile nu-si au locul, dar nu este cazul sc.28.

alt dascal
31 august 2015
Pacat de copil !

E pacat de copil. Isi bate joc de el cu buna stiinta, incercand sa-f faca sa creada ca e un elev bun, de nota 10. Dar mai rau este ca il invata, in felul acesta, ce inseamna oportunismul, si cum sa se strecoare prin viata fara sa invete, fara o educatie solida, fara a respecta valorile. Iar mai tarziu, cum se va descurca in viata, stiind ca e "bata", ca nu stie nimic? Ca poate mama si tata nu vor fi acolo ca sa-l "ajute". Pacat de el!

Răspuns la: NU E DREPT, DOAMNA!
Adăugat de : dascal, 31 august 2015
NU E DREPT, DOAMNA! spun copiii cand sunt supusi unor nedreptati, se plang fostilor invatatori sau dirigintilor (acolo unde se poate). Nu e drept ca...
Neica nimeni
31 august 2015
Dar profesorii copilului?

Si asta e o problema MARE, MARE DE TOT! Acesti profesori care o scot pe d-ra fiica de directoare cu media generala 10 an de an, ei nu au nimic sa-si reproseze? Adica vine copilul de la Colegiul Mircea cel Batran cu note de 4, ca nu facea fata la nici-o materie importanta, si aici, la 28 tu ii dai zece pe linie? Chiar asa - ce-or zice ceilalti elevi si parintii lor? Ca doar nu s-a desteptat copilul peste noapte. Ne place sa traim in minciuna si prefacatorie! Halal profesori!

asa "generali"
31 august 2015
asa elevi

de unde oare se-mpute pestele?..pai nu de la cap?...daca generalii nostri adjuncti n-au luat probele, ba nici examen n-a sustinut NITU ALINA, voi vreti elevii sa fie altfel. ,... pai fac si ei dupa ....puterea exemplului....asa "generali" asa elevi. se poate...de ce nu?..cu bani, relatii...otravurile si "omizile" invatamantului constantean, se urca si mananca....mananca...daca ajung, de ce nu?..depinde de "sezon".

cititor
31 august 2015
adaugati minciuna

Tot despre Stan: In data de 19.06.2015 in ziarul ZIUA de Constanta a aparut un articol in care ea zicea ca Ministerul invatamantului a efectuat in lunile ianuarie februarie un control la scoala 28, iar faptele aratate in memoriile cadrelor didactice si toate acuzatiile au fost demontate. In realitate, corpul de control al MECS a ajuns la SC 28 in 22.06.2015, a negat existenta vreunui control in perioada aratata( acest lucru se poate verifica usor prin registrul de inspectii), si a terminat controlul in 26.06.2015. Multe dintre neregulile sesizate au aparut de curand in presa, ca raspuns al MECS catre CUGET LIBER. D-na Stan minte cum respira, in majoritatea situatiilor, dar acesta este un exemplu concret, verificabil in scris.ISJ se face ca nu vede, ministerul nu a luat nicio masura.MINT IN COR.

121 comentarii. Pagina 9 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...8 9 10 ...13 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3835 secunde