Surpriză la ISJ Constanța. Cine este al treilea inspector general adjunct

15238
121
Surpriză la ISJ Constanța.  Cine este al treilea inspector general adjunct - noulinspectoradjunct-1440782012.jpg

Articole de la același autor

Nu mai constituie o noutate că din această vară organigrama "la vârf" a Inspectoratului Școlar Județean Constanța a cunoscut o modificare majoră, în sensul că a mai apărut un post de inspector general adjunct.

Până la învestirea în funcția de inspector școlar general, prof. Gabriela Zoia Bucovală a făcut echipă cu prof. Alina Codreanu și prof. Sorin Mihai, toți trei în calitate de adjuncți.

Ca urmare a eliberării unuia dintre cele trei posturi, Ministerul Educației nu a întârziat să numească un nou inspector, în persoana prof. Alina-Elena Nițu, în calitate de adjunct, care este detașată în interesul învățământului până la organizarea unui nou concurs pentru această funcție.

Precizăm că prof. Alina Nițu a promovat concursul de inspectori școlari pentru informatică, cu media 9,58. Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Informatică și Matematică și titular al Liceului Teoretic "Ovidius". 

Comentează știrea

121 comentarii. Pagina 8 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...7 8 9 ...13 
parinti
30 august 2015
fix asa

Fix asa s-a procedat, stim si noi, parintii chestia asta. Au fost solicitate cu cerere, nr de inregistrare, a fost mentionat acolo si articolul de lege care prevede obligatia de a elibera copiile, deci s-a procedat perfect legal, si ce credeti? Dupa ce s-a consultat cu CA, si cu JURISTA de la isj , doamna director a refuzat tot in scris, tot cu nr. de inregistrare, sa puna la dispozitia cadrelor didactice aceste documente. Cica nu sunt documente cu caracter public, DEOARECE CONTIN INFORMATII PERSONALE ale cadrelor didactice care semneaza acolo. Ce informatii? Ca CNP-ul sau conturile din banca nu sunt in procesele verbale! Nici domiciliul sau alte asa-zise informatii personale. E de plans, dar si o mare cretinatate.

Răspuns la: Revenire
Adăugat de : James BagaBond, 30 august 2015
Știu ca nu e în regulă cu plângerile penale, dar dacă este ultima soluție? Cât privește refuzul de a pune la dispoziție diverse Pv-uri...
trilili
30 august 2015
mare coincidenta!

Nu degeaba au explodat lucrurile la unele scoli! E clar de ce! Degeaba zic unii ca " ar fi bine sa nu se mai vorbeasca, sa nu se mai scrie, etc, deoarece se creaza un prejudiciu de imagine scolii". As, nu de-asta scade prestigiul scolii, pentru ca se afla, ci din cauza porcariilor si smecheriilor pe care le fac astia, incercand sa prosteasca pe toata lumea. Dar s-a trezit lumea, asta e! Nu mai merge asa!

Răspuns la: ce coincidente!
Adăugat de : tralala, 30 august 2015
sa ne spuna si noua doamna Nitu cum au ajuns Svinarciuc, Neagu si Pavel pe catedre de informatica... umbla vorba ca nu aveau studii superioare in...
forum ISJ?
30 august 2015
e total expirat

Ar trebui sa se scrie si pe forumul Inspectoratului, ca ei poate nu citesc ziarele, dar e total expirat. Nu scrie nimeni si nu citeste nimeni acolo.

de ce?
30 august 2015
nu se poate?

De ce nu se poate scrie si acolo?

Cristina
30 august 2015
Nu rata!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul este foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi. Te asteptam! Pentru mai multe detalii trimiteti mail cu textul INFO la adresa [email protected]

profesor
31 august 2015
lasati domnilor glumele proaste

pai ce cauta fetita asta ametita in functia de general adjunct care nici macar nu s-a inscris la concurs? ce naiba domnilor? ne pacalesc niste oameni neseriosi care si-au calculat de prima data locurile in acest joc mizerabil? facem apel la presa, despre ce calitate vorbim? cerem presei sa reia subiectul si sa ne ajute sa-i dam jos. sa ocupe aceste locuri abia dupa ce se vor inscrie la concurs cu dosare si fara sa abandoneze probele . ceilalti candidati au cheltuit timp, bani, si energie sa studieze ptr concurs. pai atunci la ce se mai inscriu si copiii nostri la concursuri, daca vin altii prin usa din dos si le ocupa locurile? ce le mai predam noi copiilor nostri la scoala? ...ca trebuie sa invete ca sa ce domnilor? rad si gainile de noi si invatamantul nostru. cerem presei sa ceara la randul ei ministrului o explicatie. sa nu ne mai ameteasca cu josnicii. sa ne arate lista unde acesta fetita figura ca inscrisa cu doasar la concurs. nu vedeti ca e pierduta rau. priviti la ochii ei. nici ei nu-i vine a crede ca s-a putut face asa ceva!!!! e si ea nedumerita complet, parca are zambetul speriat si inghetat de frica mizeriilor la care face parte. ce grosolanie!

Necunoscator
31 august 2015
pentru ISJ

Oare ce inseamna "monitrorizarea scolii de catre ISJ? Dar infiintarea unei comisii care sa analizeze punctual aspectele mentionate mai sus"? Cum se face asta? Intreb, ca n-am mai auzit. E premiera!

Răspuns la: Iata
Adăugat de : Raspunsul Ministerului, 30 august 2015
pentru Doamna BUCOVALA Raspunsul Corpului de Control publicat in presa, privind SC 28:" De asemenea, au fost identificate probleme legate de...
Alt necunoscator
31 august 2015
Tot pentru ISJ

....Si cu FAPTELE PENALE cum ramane? O fi mai bine sa se mearga In instanta, sau sa se ia masuri, de catre ISJ, desigur? Cum o fi mai bine si mai usor? Sau amandoua?

dascal
31 august 2015
cum se permite asa ceva?

cum perite ministrul asa situatii nemaiauzite de a inlesni acestor 3 adjuncti generali sa-si imbogateasca C.V. -ul cu asa functii detinute , singurul merit fiind: ptr ALINA NITU, ca nici macar nu s-a inscris la concurs, iar ptr CODREANU si Mihai, ca au abandonat probele in timpul concursului. acum au primit cadou aceste functii, prin experienta si noi care muncim la catedra...?! nu le e rusine? ministrului, in primul rand? PRESA, rugam PRESA sa puna in atentia forurilor superioare aceste ilegalitati. ministrul n-o cunoaste pe NITU, de ce numeste la propunerea lui BUCOVALA si POPESCU, ce-i aici oameni buni? unde-s valorile noastre? pe ce principii s-au facut numirile? isi bat joc de noi?

Răspuns la: lasati domnilor glumele proaste
Adăugat de : profesor, 31 august 2015
pai ce cauta fetita asta ametita in functia de general adjunct care nici macar nu s-a inscris la concurs? ce naiba domnilor? ne pacalesc niste oameni...
cerem MASS MEDIEI sprijinul
31 august 2015
aduceti in atentia tuturor toate ilegalitatile ISJ-ului

dorim corectitudine si raspunsuri de oameni seriosi, ce caricatura de generali adjuncti ajung sa-si faca CV.ul peste noapte imbunatatit!!!!!!!!!! cum e posibil sa ne umileasca in fata, sa ne arunce asemenea raspunsuri josnice? unde-s meritele acestora? incredibil, incredibil!

121 comentarii. Pagina 8 din 13. Click pe pagina dorită : 1 ...7 8 9 ...13 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5605 secunde