Studentă constănțeană premiată de McDonald’s România

321
Studentă constănțeană premiată de McDonald’s România - studentaconstanteana-1429808078.jpg

Articole de la același autor

De aproape 20 de ani McDonald’s a fost alături de tinerii din România, susținând educația angajaților săi prin acordarea a 40 de burse de merit în valoare totală de 80.000 de lei. Aflat deja la a IX-a ediție, programul Bursele McDonald’s sprijină tinerii aflați la început de carieră cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și la locul de muncă.

Cei 40 de câștigători din acest an, număr record din ultimii nouă ani, au fost desemnați pe baza unui proces de selecție, printre ei numărân-du-se și constănțeanca Magdalena Olariu, absolventă a Facultății de Științe Economice a Universității "Ovidius". Ea a primit un cec în valoare de 2.000 lei.

Pentru a fi eligibil, candidatul trebuia să fi obținut cel puțin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puțin nota 8 la admitere, în cazul studenților din primul an. De asemenea, au fost luate în considerare recomandările profesorilor și performanța la locul de muncă.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfășurat în cadrul Bibliotecii Centrale Universitare din București în prezența managerului companiei, a părinților angajaților și a profesorilor care au sprijinit studenții pe parcursul anului școlar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2602 secunde