Stela Popescu îi aduce pe "Dl. Goe și ai lui" la Constanța

540
Stela Popescu îi aduce pe

Articole de la același autor

Teatrul "Stela Popescu" prezintă joi, 5 octombrie, de la ora 10.00, și de la ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, spectacolul "Dl. Goe și ai lui", după schița lui I.L. Caragiale. 


Potrivit organizatorilor, acesta este un muzical semnat de Roman Vlad, a cărui regie este semnată de Dan Tudor, iar coregrafia îi aparține lui Ștefan Soare. 


"Dl. Goe și ai lui" este o tălmăcire modernă, palpitantă a schițelor lui I.L. Caragiale, un spectacol care îmbină comicul de situație cu neprevăzutul, o piesă care a avut premiera în luna ianuarie 2017. 


Astfel, copiii sunt invitați să admire și să interacționeze cu personaje precum Goe, Mamița, Mam’ Mare, călători ciudați, iar toți laolaltă își așteaptă publicul în trenul buclucaș, în toate gările uitate de Dumnezeu, unde orice se poate întâmpla… 


În rolul lui Mam’ Mare o vom întâlni pe binecunoscuta actriță Stela Popescu, domnul Goe este întruchipat de Raluca Strala, mamițica este jucată de Andreea Bildariu, tanti Mița, de Ramona Olteanu, conductorul se regăsește în persoana lui Silviu Mihăilă, autorul este Ștefan Popov, iar copilul bâlbâit nu este altul decât Ștefan Fieraru. Alături de aceștia, se vor afla alți călători: Adrian Dima, Florian Bala. 


Prețul unui bilet este de 15 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4664 secunde