Spectacol muzical cu personaje magice în premieră pentru copii

144

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare" invită cei mai mici spectatori duminică, 26 februarie, la premiera piesei "Peter Pan", adaptare după celebra poveste a lui James Matthew Barrie, regia și scenariul fiind semnate de talentatul actor, regizor și scenarist Cristian Mitescu. 


Spectacolul, programat duminică de la orele 10 și 11.30, se adresează copiilor cu vârsta peste patru ani și este animat de actori dedicați ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare". Coregrafia este asigurată de Sergiu-Ionuț Anghel, iar compozitorul Viorel Andrinoiu coordonează muzica. Scenografia spectacolului este semnată de binecunoscuta scenografă Eugenia Tărășescu-Jianu.


Grațian Prisacariu îl interpretează pe neînfricatul Peter Pan, cel veșnic pus pe șotii, Daniel Minciună este faimosul căpitan Hook, Daniela Manolache este Wendy, fetița care crede în existența zânelor. Zâna Clopoțica este interpretată de Arina Cojocaru, frățiorul lui Wendy, John, este jucat de Tiberiu Roșu, în rolul lui Picior de lemn, spectatorii îl vor reîntâlni pe Emanuel Cristoiu, iar cățelușul Nana, un fel de bonă cu blană a copiilor familiei Darling este interpretat de Ion Ciolan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3881 secunde