Simularea examenelor, la final. Bilanț: patru eliminați și o singură cauză - mobilul

246
1
Simularea examenelor, la final. Bilanț: patru eliminați și o singură cauză - mobilul - simulareevaluarenationala20174-1489767368.jpg

Articole de la același autor

4.044 de elevi de clasa a XII-a au sus-ținut vineri, 17 martie, a treia probă scrisă din cadrul simulării examenului național de bacalaureat 2017- Proba Ed) - Proba la alegere a profilului și specializării, în timp ce vreo 680 de alți colegi de-ai lor au renunțat să se mai prezinte.


Disciplinele la care aceștia au susținut proba sunt: Fizică, Chimie organică/anorganică, Geografie, Informatică, Biologie vegetală și animală, Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, Logică și argumentare, Psihologie, Sociologie, Economie și Filosofie.


O elevă care susținea proba la Logică și argumentare, de la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, a fost eliminată, deoarece a intrat în sala de examen cu telefonul mobil. 


Reamintim că rezultatele obținute la simulare vor fi afișate în data de 31 martie și nu se contestă. Evaluarea lucrărilor se realizează de către profesori din unitatea de învățământ în care se desfășoară simulările naționale. Notele obținute la simulări se pot trece în catalog doar la solicitarea scrisă a elevului, iar rezultatele obținute de elevi vor fi analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, dar și la nivelul consiliului profesoral.


Comentează știrea

parinte
20 martie 2017
rezultate simulari

Sedinte cu parintii, discutii cu elevii NU se vor face dect in scolile in care profesorilor chiar le pasa de elevi. Am copilul clasa a VIII - a dar pana la acest moment nu am cunoscut-o pe profesoara de matematica. Nu vine la sedintele cu parintii, ci transmite numai ca nu este multumita de felul cum invata elevii. Atat. Solutii nu are, interes nu are, mai si lipseste de la ore cateodata. De abia asteptam, atat eu, copilul si toti celilalti elevi sa nu o mai avem ca profesor de matematica.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3591 secunde