SEXY SCANDAL la Colegiul "Carol I": Profesoară cercetată pentru fotografii indecente

5250
34

Articole de la același autor

Zilele acestea, un nou incident pare să tulbure apele în învățământul constănțean după ce mass-media locală a fost sesizată de încălcarea deontologiei de dascăl de către o tânără profesoară de la Colegiul Economic "Carol I". Mai exact, profesoara este acuzată de indecență după ce și-a postat pe Facebook mai multe fotografii sexy cu ea de la o prezentare de modă.


Din câte se pare, tot scandalul a plecat de la sesizarea făcută de o colegă de la catedra de limba română și care o are ca subiect pe prof. Anca Teodora Butiuc, care și-a postat pe pagina de Facebook poze considerate indecente de la o prezentare de modă. Ba mai mult, la mijloc ar fi vorba despre o răzbunare legată de niște rezultate slabe ale elevilor care nu au reușit să se califice la olimpiada de limba română. Din păcate, prof. Adriana Dima, directorul instituției, nu a putut fi contactată pentru mai multe lămuriri.


Cert este că tânăra profesoară Anca Butiuc și-a postat la începutul acestui an fotografii pe care le-a considerat semnificative pentru cariera anterioară de fotomodel, probabil în perioada în care era studentă la Universitatea "Ovidius". În sesizarea incriminată se arată că în lista de pe respectivul site de prieteni ai profesoarei există și elevi de la clasă, motiv de îngrijorare pentru indecența ipostazelor, fie ele și de pe vremea când prof. Butiuc avea 20 de ani.


În sesizarea respectivă se invocă art. 115 din Legea privind statutul personalului didactic: "Personalul didactic de predare, personalul didactic auxiliar, precum și cel de conducere, de îndrumare și de control din învățământ răspund disciplinar pentru încălcarea îndatoririlor ce le revin potrivit contractului individual de muncă, precum și pentru încălcarea normelor de comportare care dăunează interesului învățământului și prestigiului instituției". 


Sancțiunile disciplinare pe care le riscă prof. Anca Butiuc, în urma anchetei demarate la Colegiul "Carol I", pot pleca de la observație scrisă; avertisment; diminuarea salariului de bază, putându-se ajunge până la desfacerea disciplinară a contractului de muncă. Inspectoratul Școlar Județean Constanța nu consideră oportună, deocamdată, implicarea sa în acest caz, cel puțin până când vor fi trase niște concluzii de către comisia formată la instituția în cauză. Totuși a remis un comunicat de presă în care se arată: "Referitor la pozele apărute în presa locală și națională pe data de 4 februarie, preluate de mass-media de pe o pagină a rețelei de socializare Facebook, facem următoarele precizări: Inspectoratul Școlar Județean Constanța consideră că principala preocupare a cadrelor didactice este și va rămâne optimizarea demersului didactic la clasă și creșterea calității serviciilor educaționale furnizate în beneficiul elevilor. Totodată, personalul didactic trebuie să aibă o ținută morală demnă, în concordanță cu valorile educaționale pe care le transmite elevilor, o vestimentație decentă și un comportament responsabil. În consecință, ISJ Constanța dezaprobă orice comportament care încalcă normele morale, unanim acceptate de comunitate".


Comentează știrea

34 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
slea
5 februarie 2013
HEI! Treziti-va

La rubrica de cultura voi prezentati can-canuri, mizerii si tot ce face parte din scursura societatii.Poate nu stiti ASTA NU FACE PARTE DIN CULTURA.Voi ati aflat ca in oras a fost o premiera .Chiar ati plecat cu sorcova?Pacat, parca era un ziar echilibrat.

admirator
5 februarie 2013
prin ce a incalcat tinara profesoara

moralitatea? In primul rand, este vorba de o prezentare de moda. Modelele sunt "lawless"? Indecente? Atunci, de ce le ddati pozele toata ziua prin toata mass-media? Si intereviuri, stiri etc... In al doilea rand, activitatea este din perioada studentiei... mult inainte de a ocupa catedrra. Domniile voastre va razboiti cu trecutul? In al treilea rand, activitatea de scena presupune si astfel de tinute. Ba chiar si actrite goale. Nimeni nu le considera imorale din cauza rolului jucat. In al patrulea rand, este ciudat cum nazistu tzopaitor nu pateste nimic pentru ca a defilat in uniforma de general nazist, cu zvastica la centura si fiul "sau" in uniforma de soldat nazist (cand era primar in functie), dar fata asta este sanctionata pentru ca a defilat, tot la o parada de moda, in costum de baie... Ce este indecent la un costum de baie? Trebuia sa apara in ismenute? Lasati fata in pace! Verificati cum se comporta acum la catedra. Atita subiectivism nu mi-a fost dat vad de cand sunt... orasul lui Papura-Voda!

Raducu cel Urat
5 februarie 2013
Bravo ei !!!

Sigur cea care a facut sesizarea este o hoasca urata , care nu a avut suces in casnicie. De ce sa fie sanctionata , cand pozele au fost facute cand nu era profesoara , inteleg ?!? Si cine sa o sanctioneze: acel Raducu ras pe cap ?!? Sunt barbati carora le sta bine rasi (vezi raposatul Tely Savalas) , dar impostorul asta este urat rau !!! Nu-i spune sotia / mama / sora ca arat ca dracul? Cand l-am vazut la numire , am crezut ca are o boala dermatologica , dar nu , el se vrea interesant prostanacul asta cu chelia sa hidoasa ca un cur de femeie la varsta menopauzei...

Un fleac
5 februarie 2013
problema noastra este mazgarici:

avem 4 ani la dispozitie sa ne adunam intr-o rezistenta, haide-ti sa ai aratam legumei asteai ca se poate trai si fara mazare in Constanta, votantii lui mazare ( pensionarii ) sunt 50mii, reusim noi sa ai batem ? http://www.facebook.com/pages/Forumul-constantenilor/451355471587283?ref=hl

Ptr.nr.2 ("profa")
5 februarie 2013
Mai Adonis...

Tu te crezi cumva sosia lui Alain Delon bai prostule , de faci aprecieri despre frumusetea acestei femei ?!? Uitat-te la pozele lu' ma-ta (cu cratima !!!) din tinerete si ale tale , si apoi fa comentarii despre frumusetea unei femei. Sigur esti un labagiu care se uita numai la poze deocheate ptr a-si "obosi" mainile si creierul ala foarte mic. Si ca incheiere , un sincer HAI SICTIR boule (cred ca trebuia sa scriu "boule" cu "B" mare) !!!

misandra
5 februarie 2013
in sfarsit ai scris si tu ceva m putin misogin:))

bravo=))

Răspuns la: prin ce a incalcat tinara profesoara
Adăugat de : admirator, 5 februarie 2013
moralitatea? In primul rand, este vorba de o prezentare de moda. Modelele sunt "lawless"? Indecente? Atunci, de ce le ddati pozele toata ziua prin...
...
5 februarie 2013
cine a facut sesizarea?

Ma intreb : oare aceasta colega binevoitoare ce a facut sesizarea nu merge niciodata la mare? ...la piscina? nu se imbraca niciodata in costum de baie, doar ptr. faptul ca este profesoara? si se poate intalni cu elevii carora le preda lectii... ? CATA RAUTATE !! banuiesc ca cei au mai multa minte si nu vor lua nici un fel de decizie de mustrare in privinta profesoarei de in trecut a postat ca model.., ptr. ca nu este vorba de nici un fel de indecenta... indecent este daca vine imbracata asa la scoala ptr. a preda elevilor ei.. dar asa???!!!

admirator
5 februarie 2013
@misandra

daca ai judeca cele scrise de mine in profunzimea lucrurilor, ai vedea ca toate sunt a-misogine... din pacate, ramii la analize superficiale; de aici impresia ca sunt misogin. nu stiu cum sa-ti explic, dar cel mai bun politician roman actual, este - in opinia mea- Monica Macovei. adica o femeie. nu un barbat. daca ar candida la Cotroceni as vota-o impotriva tuturor candidatilor barbati. etc. Un misogin accepta faptul ca o femeie este cea mai buna in domeniu? Si o doreste presedinte al tarii? ma indoiesc... Incearca sa vezi ce zic eu si daca nu reusesti sa-ti dai seama de opozitia mea la unele probleme, mai intreaba. fara sa jignesti. ca daca-mi sare tandara, ma raportez la jignire, nu la fondul problemei. Am sustinut-o si pe doamna aia din PSD filmata in masina din parcare... etc. Dar tu vezi numai partea unde critic. Oare criticile sunt interzise la voi? Devenim misogini automat, daca indraznim sa mai zicem si noi, ceva? Sau voi sunteti "misandre"? Vad ca iti iei pseudonimul fara jena... Daca eu semnam "misoginul" nici nu aveam voie sa postez... Asta-i egalitate? Lasa misandria si judeca lucrurile de pe pozitii neutre. Vei vedea ca am dreptate in comentariile pe care urasti........ De ce urasti?

MOS CRACIUN
5 februarie 2013
DNA. PROFESOARA SI PITIPOANCELE PRIMARULUI

DE ACORD CU NR 1.AU FOST NISTE VERNISAJE LA MUZEU,PREMIERE ETC SI VOI ,ACOLO,LA ZIAR ASTA GASITI SA SCRIETI LA CAPITOLUL CULTURA-INVATAMANT? PARTEA A DOUA: CAND MAIMUTA BRAZILIANA CARE "CONDUCE" ORASUL APARE INCONJURAT DE NISTE CURVISTINE ABIEA IESITE DIN ADOLESCENTA, VESTIMENTATE CU 7CM2 NU SUPARA PE NIMENI.DIN CONTRA ,SE PARE CA ARE AMETITUL SUFLETEL TINEREL.

misandra
5 februarie 2013
nu urasc barbatii,multi ma admira,unii m-au iubit

ma distrez pe seama barbatilor misogini inraiti..nu ma apuc sa analizez de a fir a par tot fenomenul misoginismului

Răspuns la: @misandra
Adăugat de : admirator, 5 februarie 2013
daca ai judeca cele scrise de mine in profunzimea lucrurilor, ai vedea ca toate sunt a-misogine... din pacate, ramii la analize superficiale; de aici...
34 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Septembrie 2012
Stire din Fun : S-a dezbrăcat…degeaba
Pagina a fost generata in 0.8706 secunde