SCHIMBARE RADICALĂ! IATĂ CE LI SE PREGĂTEȘTE ELEVILOR

1902
1

Articole de la același autor

La această oră, la București are loc dezbaterea publică a celor trei variante de plan cadru pentru gimnaziu, la care participă și reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța.


A apărut o variantă nouă, radicală.


Aceasta propune ca pe parcursul claselor V-VIII, unirea Matematicii cu Informatica într-o nouă disciplină numită Matematică-Informatică, unirea Fizicii, Chimiei și a Biologiei în Științele Vieții și Științele Mediului, alocarea a trei ore de Educație fizică pe săptămână, transformarea Istoriei în Educație pentru Societate, eliminarea definitivă a Culturii civice, menținerea disciplinei Consiliere și Orientare și eliminarea Limbii latine. 


Vom reveni cu amănunte în ziarul de mâine. 



Comentează știrea

Cosmin
4 februarie 2016
E timpul sa faci bani!

E timpul sa faci bani! Foarte multi romani au fost surprinsi in mod placut de seriozitatea acestei oferte! Avem un sistem performant de instruire si oferim contract care sa garanteze plata rezultatelor! Deci, suntem extrem de seriosi! Vino in echipa noastra si pregateste-ti viitorul! Incepe sa castigi bani! Te invatam noi tot ceea ce trebuie sa faci! Pentru detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert de excepție în Club Phoenix!
Pagina a fost generata in 1.434 secunde