Scandalul de la școala din Valu lui Traian. Învățătoarea, găsită vinovată

1061
11
Scandalul de la școala  din Valu lui Traian.  Învățătoarea, găsită vinovată - invatatoaresanctiune1-1456768234.jpg

Articole de la același autor

Ieri, s-a întrunit Consiliul de Ad-ministrație al Școlii Gimnaziale "Viceamiral Ioan Murgescu" din Valu lui Traian, prilej cu care a analizat ra-portul comisiei de cercetare disciplinară a învățătoarei Maria Zaharia și celelalte dovezi din dosarul de cercetare. În urma aspectelor constatate s-a decis diminuarea salariului cu 10% pe o perioadă de trei luni, precum și monitorizarea activității învățătoarei de către director, respectiv de către responsabilul comisiei metodice.

În finalul comunicatului remis redacției se precizează că "membrii Consiliului de Administrație au luat în considerare și faptul că doamna învățătoare are o vechime în învă-țământ de 40 de ani, iar în unitatea noastră o vechime de 25 de ani. Părinții elevilor îndrumați de aceasta au apreciat întotdeauna activitatea de la clasă". 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Noi sanctionam!!!!
1 martie 2016
Noi sanctionam!!!!

Bine ca n-a scris cu frixion...era necazul cat casa.

ei, aș!
1 martie 2016
asta-i sanctiune?

Subtire sanctiunea, daca era pe mana comandantului suprem al fortelor intunericului din Cta, general in rezerva- sef de penitenciar educational miha stan, nu scapa asa usor!

coleg
1 martie 2016
nu este o situatie fericita

Regretabil incidentul! Daca vreti sa vedeti ce inseamna stapanirea de sine intr-un mediu ostil, incarcat de energii negative si in conditii de stres maxim, veniti la sc 28! De 4 ani rabdarea cadrelor didactice e pusa la grea incercare, dar se pare ca am facut fata cu brio! Singurul punct slab este acesta: scriem in draci! Dar exista si un punct tare: stim metodologie, legi,regulamente - "ca la balamuc"! Sa vedem partea plina a paharului, nu? Mai avem putin si ne facem avocati.

resemnare?
1 martie 2016
Dumnezeu nu stie ce inseamna "demisia"

Daca asteapta cineva sa-i cerem DEMISIA lui Stan, asteapta degeaba! Noi nu mai facem risipa de vorbe, o lasam pe ea sa decida. Candva, in viitorul apropiat sau indepartat o sa-si dea seama ca a gresit si o sa procedeze conform legilor in vigoare. Din greseala in greseala, la demisia finala! (n-am gasit alta rima mai de doamne-ajuta)

urare din tot sufletul
1 martie 2016
1 MARTIE FRUMOS!

Nu e prea frumos, mai ales ca e cam intuneric. Dar daca odata cu sosirea primaverii incolteste speranta in sufletele noastre? Miha, tu cum te simti? Optimista, la fel ca noi? Lasa-l naibii de pesimism, la vita e bella! Viată nu inseamna management. Te-ai concentrat prea tare si cu prea multa pasiune asupra scolii, si nu mai vezi micile bucurii ale vietii! Un ghiocel, un martisor, un zambet...

Doamna stan
1 martie 2016
Este foarte ok!

Despre cine vorbiti? Despre doamna cu indemnul pentru parinti? Nu a aparut si aseara pe sticla, parca tot ceva despre scoala banguia pe acolo?!!!! Interesanta interventia lu miha stan. Pur si simplu te face sa te gandesti, cum poate fi o persoana asa inteligenta si devotata scolii, pur si simplu, marginalizata intr-o amarata de scoala gimnaziala? Nu vrea nimeni s-o promoveze, s-o ia la un liceu "mai ok" decat ok-ul? Noi v-o cedam gratis, pe cuvant! Numai scapati-ne de ea!

Răspuns la: asta-i sanctiune?
Adăugat de : ei, aș!, 1 martie 2016
Subtire sanctiunea, daca era pe mana comandantului suprem al fortelor intunericului din Cta, general in rezerva- sef de penitenciar educational...
regretabil!
1 martie 2016
am ratat emisiunea

Pe care sticla a aparut managerul de succes?

Răspuns la: Este foarte ok!
Adăugat de : Doamna stan, 1 martie 2016
Despre cine vorbiti? Despre doamna cu indemnul pentru parinti? Nu a aparut si aseara pe sticla, parca tot ceva despre scoala banguia pe acolo?!!!!...
Mai ok decat stan....
1 martie 2016
Este....stan

Din tot raul exista si un bine. Suprematia raului si razbunarii, miha stan in persoana, ne-a expus la atata stres, incordare, situatii la limita legii, ca a surclasat pe oricine altcineva care se crede diabolic. Nooo! Relationarea cu acestia din urma este precum o mangaiere, suntem "atat de versati in ale maleficului", incat facem fata cu brio la orice alt conflict. Deja gandim avocateste, avem strategii de tipul "care pe care", ce mai, supravietuirea cu stan ne-a determinat sa excelam in tehnici de aparare a vietii noastre personale si profesionale.

Mai ok decat stan!
1 martie 2016
Este stan!

La televiziunea cu psd in vene....interesanta stirea....rau de tot!

Răspuns la: am ratat emisiunea
Adăugat de : regretabil!, 1 martie 2016
Pe care sticla a aparut managerul de succes?
alegeri prin vot democratic
1 martie 2016
alt Consiliu de administratie la sc.28

Conform raspunsului primit de la Avocatul poporului, prin adresa Ministerului Educatiei, Consiliul de administratie nu a fost constituit in mod legal, deci trebuie organizate noi alegeri. Doamna Stan, trebuie sa intruniti URGENT Consiliul profesoral, si sa purcedeti!!! Sa nu se mire lumea ca facem solicitarea online, dar e singura cale de comunicare decenta pe care o avem la indemana! Suntem noi, cadrele didactice ale scolii Dan Barbilian, va rugam sa nu uitati de existenta noastra! Nu mai intrebati ISJ-ul, e o problema interna.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0484 secunde