Sărbătoarea copilăriei și a educației de elită, la Grădinița Colibri

696
1

Articole de la același autor

La cinci ani de la în-ființare, Grădinița Colibri din Constanța a dovedit sâmbătă, 13 iunie, prin spectacolul de poveste oferit în sala mare a Casei de Cultură din Constanța, că își prețuiește nu numai copiii, dar și părinții și educatoarele cu care fac împreună o echipă imbatabilă.

Evenimentul, prezentat așa cum numai actrița Mădălina Petrencu putea să-i dea plus valoare, a debutat cu o adevărată explozie de bucurie a micuților de la grupele sugestiv intitulate "Ursuleții", "Ștrumfii", "Micky Mouse", "Albinuțe", "Delfini", "Buburuze", "Fluturași" ori "Elefanți" și care au transformat scena într-un mare spațiu artistic ce a generat emoții zecilor de părinți prezenți în sală.

Momentul emoțiilor s-a prelungit cu acela al ceremoniei de premiere a cadrelor didactice și căruia i-a urmat un spectacol interactiv pentru copii oferit de Trupa Suflețel și intitulat "Fantasy Dream", din care nu au lipsit surprizele, dar și personaje dragi din poveștile copilăriei și care s-a încheiat cu o grandioasă paradă a personajelor supradimensionate și a păpușilor uriașe, spre deliciul celor mici și mari.

Managerul Centrului de studii Colibri, Claudia Bâlbă, avea să declare: "Privind educația ca un pașaport pentru viitor, echipa noastră pune accentul pe antrenarea minții copiilor spre cunoaștere. Este important să învățăm copiii «cum» să gândească, nu «ce» să gândească, într-un climat de încredere și siguranță".

Centrul de studii Colibri, situat pe str. Docherilor nr. 22, dispune de creșă, grădiniță și școală primară și poate fi "vizitat" și virtual, la adresa www. gradinitacolibri.ro. Înființată și autorizată în anul 2010, Grădinița Colibri a fost acreditată în anul 2014, iar în anul 2012, avea să primească autorizația și nivelul primar al Școlii primare Colibri. 

Comentează știrea

FOST PARINTE
27 noiembrie 2015
Curios

Gradinita de ,,ELITA" dar fara personal calificat !

Articole pe aceeași temă

Duminică, 26 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Încep înscrierile la grădiniță
Pagina a fost generata in 0.5517 secunde