Săptămâna "Ovidius" debutează la Constanța cu Zilele Universității

273
Săptămâna

Articole de la același autor

Anul acesta, se împlinesc două milenii de când Publius Ovidius Naso a trăit, a iubit, a scris și s-a stins, în vechiul Tomis. Cu această ocazie, comunitatea academică a Universității "Ovidius" devine polul central, care, alături de instituții locale, naționale și internaționale, desfășoară mai multe manifestări dedicate Anului Ovidius. 


Prima serie de evenimente, intitulată Săptămâna "Ovidius", va avea loc săptămâna aceasta și este dedicată Zilelor Universității. 


Între 20 și 25 martie, constănțenii sunt invitați la vernisaje, mese rotunde, conferințe, concerte, lansări de carte, o Gală a excelenței în educație și cercetare, decernări de titluri Doctor Honoris Causa, Zilele Porților Deschise și multe alte evenimente, cu zeci de profesori universitari invitați din toată țara. 


Pentru a fi la curent, pe parcursul anului, cu manifestările organizate special pentru Anul Ovidius, cei interesați pot accesa platforma on-line anulovidius2017.univ-ovidius.ro, pagina de facebook AnulOvidius, dar și site-ul și pagina de facebook ale universității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2988 secunde