Săptămâna de premieră la Cityplex Tomis Mall

190
Săptămâna de premieră  la Cityplex Tomis Mall - saptamanadepremiere-1487958616.jpg

Articole de la același autor

"Ana, mon amour", cea mai recentă peliculă a regizorului Călin Netzer, este analiza unei povești de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate și delicate momente din evoluția unui cuplu.


Toma și Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid și încep o relație de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma își asumă rolul de protector necondiționat.


v v v


Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, "A Monster Calls" este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar.


v v v


Cea de-a treia premieră - "Rock Dog" - are în "rolul principal" un mastiff tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, care pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician.


v v v


"Copacul cu povești" ("A Monster Calls") ne oferă prilejul reîntâlnirii cu Liam Neeson și un monstru înspăimântător, într-o dramă fantastică.


v v v


"T2 Trainspotting" oferă șansa regizorului Danny Boyle, laureat al premiului Academiei, să se reîntâlnească cu distribuția filmului inițial, din 1996. John Hodge revine ca scenarist, inspirându-se din romanele lui Irvine Welsh, Porno și Trainspotting. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Proiecție specială  la Cityplex Tomis Mall
Vineri, 09 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 1.2523 secunde