S-au încheiat înscrierile la masterat, la "Ovidius"

275
1
S-au încheiat înscrierile la masterat, la

Articole de la același autor

Peste 500 de absolvenți de facultate s-au înscris în prima sesiune de admitere la master, la una dintre cele 16 facultăți ale Universității "Ovidius" din Constanța (UOC). Cei mai mulți au ales să își continue studiile la Facultatea de Drept și Științe Administrative, Științe Economice, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Facultatea de Teologie. Și celelelalte specializări au avut candidați, dar într-un număr mai mic. Reamintim că anul acesta, instituția de învățământ superior a scos la concurs 600 de locuri fără taxă și 1.819 cu taxă. Taxele de școlarizare sunt cuprinse între 2.900 lei, la Științe Administrative și 6.000 lei la Facultatea de Arte. 


Conform reprezentanților UOC, 5 august este data limită de finalizare a înmatriculărilor pentru sesiunea iulie 2017, urmând ca în luna septembrie să înceapă sesiunea a doua de înscrieri. Astfel, în perioada 4 - 15 septembrie vor avea loc înscrierile pentru toate domeniile de studii, susținerea probelor de concurs și înmatriculări (în funcție de calendarul fiecărei facultăți). 15 septembrie este data limită de finalizare a înmatriculărilor pentru sesiunea septembrie.


Pentru facultățile cu profil medical și pentru programele de studii de la formele de învățământ ID și IFR și pentru Facultatea de Arte, calendarul admiterii pentru sesiunea septembrie, se prelungește, însă, până la data de 27 septembrie.


Comentează știrea

E clar!
4 august 2017
E limpede!

Mirabela ești varză! Și articolul tău la fel! Și mai și dezinformezi!

Pagina a fost generata in 0.3873 secunde