Romanul fenomen "Cartea Oglinzilor", scris de un român și vândut în peste 20 de țări, disponibil în România

327
Romanul fenomen

Articole recomandate

Romanul "Cartea oglinzilor", scris de autorul român Eugen Ovidiu Chirovici a reușit performanța unică de a fi publicat în peste 38 de țări. Presa internațională susține că este un debut în limba engleză impecabil al unui autor român. Românul absolvent de ASE care a publicat peste 1000 de articole în România și în străinătate a captivat atenția cititorilor de peste hotare cu ultimul său roman "Cartea oglinzilor'", apărut și în România la Editura Rao.

Autorul cărții își intrigă cititorii cu sloganul ,,Jocul minții tale te poate surprinde și pe tine''. Slogan ce relevă aerul misterios și intrigant pe care îl oferă romanul. Personajul principal Peter Katz, deși lucra ca agent literar de peste cinci ani, devine intrigat de un fragment trimis de un student de la Princeton. Fragmentul intitulat ,,Cartea Oglinzilor'' prezintă moartea unui profesor de la Universitatea din Princeton. Situația se complică pe parcurs. Intrigat, agentul pornește singur o investigație pentru a afla cine este ucigașul profesorului Joseph Wieder.

Eugen Chirovici susține într-o postare de pe pagina sa de Facebook că: ,,Cel mai recent roman al meu, The Book of Mirrors (Cartea Oglinzilor), reprezentat de agentul literar Marilia Savvides (Peters, Fraser, Dunlop – London), se dovedește a fi o adevarată lovitură editorială internațională''.


În România, volumul este disponibil în librării din 4 februarie, numărul precomenzilor ajungând deja la peste 20.000 de exemplare. Evenimentul de lansare va avea loc joi (9 februarie) la ora 18:30 la Cărturești Carusel, în prezența autorului.

"Un roman cu adevărat genial, care m-a captivat de la prima pagină", susține editorul Francesca Pathak, scrie descopera.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0924 secunde