Rezultate excepționale pentru studenții de la "Ovidius"

228
Rezultate excepționale pentru studenții de la

Articole de la același autor

Studenții Universității "Ovidius" din Constanța (UOC) au paticipat recent la o serie de manifestări sportive și științifice, unde au obținut rezultate remarcabile, demonstrând excelența ovidiană.

La Campionatul Național Universitar de Volei desfășurat la Bacău, echipele UOC au câștigat două medalii. Echipa de volei masculin, formată din Zissu-Alexandru Muscină, Eduard-Eugen Ochunschi, Robert-Florin Vologa, Andrei-Dan Grigoraș, Andrei Mihalescu, George-Cătălin Gavriz, Adelin-Mihai Țecu și Eduard Roman, a obținut medalia de argint. Cea de volei feminin, din care fac parte Bianca Cojocaru, Vanesa Deșliu, Diana Mihai, Elena Albu, Sandra Axinciuc, Andreea Vintilă, Andreea Mărăcine, Daiana Boboc, Adriana Vîlcu și Mirabela Pavel, medalia de bronz. Ambele echipe, studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS), au fost îndrumate de asist. univ. drd. Florin Voinea și lect. univ. dr. Cristian Popa.

O altă competiție sportivă, la care au participat studenții UOC, a fost Campionatul Național Universitar de Tenis de masă, desfășurat la Craiova, sub egida Federației Sportului Școlar și Universitar. UOC a fost reprezentată de Timea Eniko Urszuly (Facultatea de Științe Economice) și Vlad Albu (Facultatea de Educație Fizică și Sport). Aceștia au obținut următoarele rezultate:

Simplu feminin – LOCUL III - Timea Eniko Urszuly;

Dublu feminin – LOCUL III - Timea Eniko Urszuly și Andreea Olaru (UMF Grigore T.Popa Iași);

Dublu mixt - LOCUL III - Timea Eniko Urszuly și Vlad Albu.

Universitatea "Ovidius" din Constanța a terminat pe poziția a III-a în clasamentul echipe feminin.

Totodată, studenții FEFS au fost prezenți la "International Scientific Conference of Students and Young Scientists", organizată de Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, și Sesiunea de comunicări științifice studențești cu participare internațională "Performanță în educație, sport și kinetoterapie", ediția a XII-a, organizată de Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, unde au susținut prezentări. În cadrul celei de-a doua manifestări științifice, lucrările studentelor Andreea Mădălina Paraschiv ("Program de recuperare cu mijloace din fitness pentru recuperarea leziunilor ligamentului colateral medial" - îndrumător prof. univ. dr. Mirela Damian) și Andreea Lefcenco ("Priorități metodice în proba de triplusalt - fete" - îndrumători prof. univ. dr. Alin Larion și lect. univ. dr. Cristian Popa) au fost răsplătite cu mențiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.941 secunde