Rezervația Fântânița, ecologizată de liceenii din Murfatlar

115
Rezervația Fântânița, ecologizată de liceenii din Murfatlar - rezervatiafantanita1-1417444092.jpg

Articole de la același autor

Plecând de la importanța acordată educației și învățării în contexte non-formale, atât pentru copii, cât și pentru adulți, ediția de anul acesta, a XV-a, a Festi-valului Național al Șanselor Tale a avut ca scop dezvoltarea cetățeanului european prin educație și învățare nonformală.

Alături de celelalte 70 de unități constănțene angrenate în diverse manifestări, s-a aflat și Liceul Teoretic Murfatlar, care a ales ca temă "Oportunități de dezvoltare personală prin educație non-formală". În acest sens, Liceul Teoretic Murfatlar, în colaborare cu Primăria Murfatlar, a organizat și a coordonat activități precum Ecologizarea Rezervației Fântânița, realizată de elevii claselor a XI-a, sub îndrumarea prof. Cleopatra Crangă, director adjunct, și a prof. Ongen Mârzali și Ionela Popa. Elevii claselor a IV-a A, a IV-a B și a III-a A și-au pus în valoare abilitățile sportive în cadrul unui meci de handbal, sub îndrumarea prof. Ion Bițeanu și Anca Pârâianu.

Prin proiecte E-TWINNING și platforma ITEACH, coordonate de profesoarele Cleopatra Crangă și Mădălina Darie, s-a evidențiat importanța bunelor practici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8924 secunde