Responsabilitate pentru viitorul absolvenților de studii superioare

100

Articole de la același autor

Astăzi, în Aula Magna a Universității "Ovidius" din Constanța are loc conferința regională "Respon-sabilitate pentru viitorul tinerilor absolvenți de studii superioare".

Plecând de la realitatea că o bună parte dintre absolvenții învățământului superior din România profesează în alte domenii decât cele pentru care s-au pregătit, vor fi dezbătute cu res-ponsabilii de la nivel central și local, cadre didactice, companii, IMM-uri și studenți teme despre cum poate fi creat un sistem integrat de monitorizare a felului în care tinerii își pot face loc pe piața muncii.

Evenimentul face parte din proiectul INSERT - Managementul corelării sistemului de învățământ cu piața muncii, implementat de ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare în Domeniul Muncii și Protecției Sociale, Centrul Național de pregătire în Statistică și OSB Consulting GmbH Austria.

Acesta este cel de-al patrulea eveniment din seria de opt ale caravanei ce se desfășoară în tot atâtea centre universitare din țară, în cadrul activității de informare și promovare în vederea unei mai bune corelări a sistemului de învățământ cu piața muncii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Seminar online la Universitatea "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.5427 secunde