Repartizare Licee 2011: Elevii vor afla marți la ce liceu au intrat

446
Repartizare Licee 2011: Elevii vor afla marți la ce liceu au intrat - elevi-1310370355.jpg

Elevii înscriși în clasa a IX-a vor fi repartizați marți în liceele pentru care au optat, după ce datele candidaților transmise din județe și din București sunt verificate de Centrul Național de Admitere.

Potrivit metodologiei de admitere în clasa a IX-a, Centrul Național de Admitere verifică, duminică, 10 iulie, bazele de date transmise de comisiile de admitere județene și de cea a municipiului București.

În cazul în care sunt găsite nereguli, cum ar fi candidați înscriși în mai multe județe sau aflați în baza de date pentru admiterea computerizată și care au fost deja admiși la liceele la care se susțin probe de aptitudini, acestea sunt transmise comisiilor județene și, respectiv, comisiei municipiului București, care trebuie să le corecteze și să le confirme la Centrul Național de Admitere pâna luni, la ora 22.00.

Repartizarea computerizată a absolvenților de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere și în funcție de opțiunile acestora înscrise în fișa de opțiuni, va fi făcută până cel mai târziu marți, 12 iulie, potrivit metodologiei.

 

Vezi aici la ce liceu ai fost repartizat



 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4255 secunde