Rectorul Sorin Rugină, alături de foștii studenți

383
Rectorul Sorin Rugină, alături de foștii studenți - rectorulcopy-1435770806.jpg

Articole de la același autor

Promoția de ingineri mecanici 2000-2005 a Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, a Universității "Ovidius" din Constanța, specialiști în Utilaje și Instalații Portuare (UIP), s-a reunit pentru a marca împlinirea a 10 ani de la absolvirea studiilor universitare.

Festivitatea pe care facultatea a organizat-o în cinstea absolvenților săi s-a desfășurat sub semnul unei punți peste timp, oferind oaspeților reveniți după 10 ani informații complete despre noutățile petrecute în Universitatea "Ovidius" din Constanța și în respectiva facultate, de la momentul absolvirii lor.

Au fost prezenți rectorii din anii 2015 și 2005, prof. univ. dr. Sorin Rugină, respectiv prof. univ. dr. Victor Ciupină, dar și prorector prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, prof. univ. dr. ing. Ionel Nicolae - decan al facultății atât în 2005, cât și în 2015, prodecan conf. univ. dr. ing. Erol Cârjali, alături de cadrele didactice care au contribuit la formarea personalității și structurarea identității profesionale a fiecăruia dintre tinerii ingineri.

Fiecare inginer absolvent a primit din partea universității și a facultății o frumoasă Diplomă Alumni ca semn al recunoașterii demnității cu care a reprezentat titlul de inginer mecanic specialist în utilaje și instalații portuare și pentru promovarea spiritului ovidian. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6009 secunde